© 2014 Danmark Skiforbund. Alle rettigheder reserveret.
Nyheder fra Fis-ski.com
3. januar 2014 kl. 15:14
Takanashi's winning streak continues in Chaikovsky
3. januar 2014 kl. 13:42
Sundby increases Tour leader with dominant 35 km win
3. januar 2014 kl. 12:27
Svenja Wuerth fell in Chaikovsky
3. januar 2014 kl. 11:17
Astrid Jacobsen (NOR) wins ladies 15 km pursuit free in Toblach
SPONSORER
stående i mørket udenfor St. Bernard katolske kirke, Lisa Russ kæmpede med tanken om, at hendes præst kan være blevet dræbt af en mand løsladt fra fængslet til trods for at udstille adfærd uberegnelig nok for ham at blive sendt til et hospital for evaluering. < / p> "Vore politiet gør et godt stykke arbejde, men noget er brudt i vores system, hvis vi kan få folk arresteret og frigivet," sagde hun torsdag aften stod udenfor den gotiske kirke bygget i 1885.

Russ havde organiseret sognebørn og deres børn til at dække kirkens skridt med lyset af offerfund stearinlys inde papirposer malet med budskaber om kærlighed, fred og tro.

"Vi har fået folk her vi ønsker at være omsorgsfuld og medfølende over. Men der må være en bedre måde. " Gary Lee Bullock, 43, af Redway, blev taget i forvaring i Garberville område ved Humboldt County deputerede tidligere torsdag i drabet på den Rev Eric Freed, ifølge en erklæring fra Eureka politiet. Befriet bil blev også opdaget. Politiet sagde Bullock blev oprindeligt anholdt tirsdag for offentlig beruselse i Garberville og taget 67 miles nord til fængsel i Eureka. Hans uberegnelige opførsel førte politiet til at sende ham til et hospital for en evaluering. Han blev ophidset og deputerede måtte holde ham tilbage. Han var reserveret i fængsel i omkring otte timer og derefter udgivet kort efter midnat. På 02:00 onsdag Eureka Politiet reagerede på et opkald om en mistænkelig person, et par blokke fra fængslet og omkring 5 meter fra stedet hvor Freed blev fundet. Politiet sagde Bullock var ikke beruset dengang og ikke opfyldte betingelserne for en nødsituation psykologisk hold. Officerer henviste ham til en nødsituation husly for natten. Senere en sikkerhedsvagt hørt støj nær kirken og gik til at undersøge. Han så en mand der matcher Bullock beskrivelse og efter en kort samtale fortalte ham at forlade ejendommen, oplyser politiet. politiet ikke umiddelbart reagerer på en opfordring sent torsdag søger flere detaljer om Bullock udgivelse.

Freed krop blev fundet nytårsdag i præstegården på St. Bernard Kirken efter han undlod at dukke op til morgen Mass

Det er ikke klart, præcis hvornår eller hvordan Freed blev dræbt. Politiet sagde, at hans krop viste tegn på stump kraft traumer. Forskerne fandt også tegn på indbrud og en kamp. Ifølge Californisk lov, kan mennesker, der betragtes som en fare for sig selv eller andre holdes ufrivilligt for mental sundhed behandling i op til 72 timer, siger Nicholas Pacilio, en talsmand for statens advokat generelt. Retshåndhævelsespersonale skal have sandsynlige årsag til at tro nogen opfylder kriterierne, før du tager dem til et hospital eller mental sundhed facilitet for en evaluering. En mental sundhed professionel beslutter derefter, hvis personen berettiger en mental sundhed hold. Hvis nogen er holdt længere end 72 timer, har de ret til en advokat og en høring før en dommer.

Eureka politimester Andrew Mills fortalte Times-Standard avis, som Bullock ikke havde en voldelig straffeattest. Avisen rapporterede domstol optegnelser i Humboldt County viste Bullock blev arresteret for besiddelse af kokain og erkendte sig skyldig i to forseelser i april 2013.

Bestræbelserne på at nå fængsel for oplysninger om en advokat for Bullock var ikke vellykket. Freed havde undervist klasser på religion ved Humboldt State University siden 2007, herunder "Introduktion til kristendom" og en klasse på japansk kalligrafi. Humboldt State er et lille universitet på 8.000 elever i nærliggende Arcata, ligger på kanten af ​​Stillehavet nær Redwood National Park. Humboldt Countyis kendt for mælkeproduktionen, kommercielt fiskeri, en faldende logning industri og marihuana og metamfetamin produktion. Karli Kauffman var en af ​​hans elever. Hun kørte fra San Francisco til Eureka efter at lære om drabet og besøgte en improviseret skrin af blomster og stearinlys uden præstegården. Hendes rosenkrans blev presset til hendes læber. "Han var min mentor," siger Kauffman, som var inspireret af Freed at skifte store selskaber til religiøse studier. "Han lærte mig at have tro på menneskeheden. At have nogen at dræbe en mand, der lærte det, og virkelig levet det hver dag gør mig syg i maven." Alligevel sagde hun Befriet ville have hende til at tilgive hans morder. Gul gerningssted tape omgivet præstegården og kirken, med dens gotiske vinduer og tårnhøje spir. Stedsegrønne grene fra julen stadig prydede fordørene. Laurie Lynch voksede op med Freed som hendes sognepræst i Arcata. Efter at han flyttede til Eureka, Lynch bad ham om at udføre hendes vielse. "Det er en forfærdelig, forfærdelig tab for alle i vores samfund," sagde hun. "Han var en stor mand." Kollega William Herbrechtsmeier beskrev hans ven som en mand af ivrige intellekt, der havde en solid griner og vidtrækkende interesser, herunder sport. "Det er bare gyselig, at nogen af ​​hans kvalitet ville blive snusede ud på denne måde, "sagde han. Freed voksede op i det sydlige Californien og dimitterede fra Loyola Marymount University. Han afsluttede sine studier i lingvistik, mens i Italien, hvor han lærte også at tale italiensk. Freed også arbejdet på en bog relateret til bombningen af ​​Hiroshima, hjælper en overlevende oversætte haikus om erfaringer og give kommentar. Da bogen blev udgivet for et par år siden, Humboldt State afholdt en konference om folkedrab og vold. Han ofte fejret messe i japansk og andre sprog, sagde sognebarn Paul Shanahan. John Gierek sagde, at han var vred på sin afdøde præst, men ønskede at tænke over det liv, han førte, snarere end omstændighederne omkring hans død. "Jeg ønsker ikke at glemme det faktum, at han bragte Kristi lys til så mange mennesker, "sagde han. "Vreden er bare en del af den sorgproces." ___ Abdollah rapporteret fra Los Angeles. Medvirkende til denne rapport var AP nyheder forsker Rhonda Shafner i New York, og journalister Jason Dearen i San Francisco og Don Thompson i Sacramento.
Related Articles:
outlet canada goose
canada goose trillium parka sand
canada goose jakke danmark
brugte canada goose jakker
canada goose trillium parka sverige
canada goose vest herre
Om Dskif
Bestyrelsen
De ansatte
Disciplin team
Ledige stillinger
DISCIPLINER
Alpin
Langrend
Freestyle
Rulleski
Snowboard
Telemark
Bob
SKIKLUBBER
Danmarks skiklubber er for alle, der ønsker at få endnu mere ud af deres skiløb - uanset om man er begynder eller ekspert. Her dyrkes alle former indenfor Alpin, Langrend, Telemark...

Læs mere
DANMARKS SKIFORBUND
Danmarks Skiforbund
Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20
DK-2605 Brøndby
Telefon: +45 43 26 23 30
info@skiforbund.dk