© 2014 Danmark Skiforbund. Alle rettigheder reserveret.
Nyheder fra Fis-ski.com
3. januar 2014 kl. 15:14
Takanashi's winning streak continues in Chaikovsky
3. januar 2014 kl. 13:42
Sundby increases Tour leader with dominant 35 km win
3. januar 2014 kl. 12:27
Svenja Wuerth fell in Chaikovsky
3. januar 2014 kl. 11:17
Astrid Jacobsen (NOR) wins ladies 15 km pursuit free in Toblach
SPONSORER
Der var ikke en hel masse for Arizona Wildcats at tilføje til denne ene under postgame interviews Torsdag: WSU har 25 point, ni field goals og 20 procent skydning - alle McKale os rekordlav - sagde det hele.

"Det var ikke deres nat for en række årsager," UA coach Sean Miller sagde. Men hvad var en stor samtaleemne efter Arizonas rekord-indstilling 60-25 vinde:. spillet i Tempe, hvor Washington slog op ASU 76-65 efter kæmper for at en 8-5 nonconference sæson "Nu handler det om Washington og få klar til et hold, der tydeligvis kommer til at komme i her med en masse selvtillid, med en meget hurtig ekspeditionstid ved middagstid på lørdag, "sagde Miller Miller sagde, at han ikke var så fortrolige alligevel med Washington -. assistent Book Richardson gør spillet scouting - men sagde han respekterede Huskies en hel del. Især efter torsdag. "Hvad gjorde de lige taler for sig selv," sagde Miller. "Nogle gange en farlig team er, at hold, der er kantet, der har en chip på sin skulder, der har noget at bevise, og jeg kan forestille mig, baseret på Washingtons nonconference sæson - de spillede nogle hårde teams derhjemme - de kom ind i denne konference sæson klar til at bevise noget, og de gjorde det. Så vi er nødt til at være klar til at gå på lørdag. " Guard Nick Johnson gentog Miller bekymringer næsten nøjagtigt. " De har holdrekorder og de spiller så fri, at de altid har været god for mindst den tid, jeg har været her, "sagde Johnson. "De har sikkert ikke havde nonconference succes, de ville så det gør dem endnu mere sulten kommer i Pac-12. De ville elske at komme til Arizona og få et sweep. Så vi bare nødt til at fokusere på i morgen, om scouting, og være klar til "

Wildcats havde kun omkring 37 timer før tipoff med Huskies, når de gik ud af McKale Center på torsdag aften -. står en gammeldags Pac -10-stil stramme turnaround, der er sjældent set længere takket være TV-planlægning -. men hverken Miller eller hans spillere blev klager meget

"Overhovedet ikke," Aaron Gordon sagde. "Vi er basketballspillere. Det er, hvad vi gør." Miller sagde den stramme planlægning kan arbejde begge veje for et hold. "vi ikke kan kontrollere, når vi er formodes at spille, "sagde Miller." Nogle gange du føler dig bedre om det. andre gange du ikke nogle gange på den vej, du kan lide det, især når du vinder den første, men der er ingen undskyldninger Du har 18 af disse (.. konference) spil. Vi har 17 af dem tilbage. Tidsplanen er hvad det er. Vi har være klar til de næste 17, begyndende med spillet to på lørdag. "Vi vil bevæge sig fremad hurtigt. Vi re vant til dette. Vi har scouting Washington for flere spil, for en periode 7-10 dag. Så når det ender vi vil gå til at arbejde på dem. morgen vil være omkring at blive organiseret for dem. "< / p>

center Kaleb Tarczewski viste ingen skadelige virkninger fra den forstuvet ankel, han har lidt ved Michigan på Dec 14 scorer 11 point i 22 minutter, men Miller sagde, at han tog ham ud midtvejs gennem anden halvdel, så Tarczewski kunne tage det roligt.

"Ingen grund for ham at slå sin ankel op. Han bevæger sig i en god retning," sagde Miller. "Jeg er heldig, vi ikke har at spille en af ​​dem hårde, lange eller overarbejde spil. Denne dag-og-en-halv skal komme hurtigt, og vi ønsker bestemt Kaleb 100 procent. " Jeg spurgte Miller om Tarczewski var kun omkring 75 procent sundt, eller hvordan han ville karakterisere det. Tarczewski savnet to spil med forstuvning og opholdt sig i nærheden for juleferien til at holde arbejder på det. "Han er tættere på 100 end 75" procent, siger Miller. "Han oplever ømhed, som han bevæger sig gennem en lang par timer, forståeligt nok, men han har haft tre hele uger, siden han blev skadet og i løbet af denne periode, han har arbejdet meget hårdt med Justin (Kokoskie, UA træner). "
< p> Tilføj vagt Elliott Pitts til mysteriet listen over UA spillere, der ikke spiller. Overhovedet. Miller spillede fire walk-ons torsdag, men holdt Zach Peters og Pitts på bænken. Peters gjorde ikke spille på Dec 11, fordi af hvad Miller sagde, var en sygdom, og han har heller ikke spille den 23. december, da Miller tømt bænken, efter at spillet Miller sagde Peters har "været på og off", men sagde, at han ikke var rigtig kæmper en sygdom. Torsdag Miller foreslog Peters kæmper sundhedsspørgsmål igen, og afviste at uddybe Pitts. "Med Zach, vi er meget omhyggelige med at sørge han er 100 procent sundt, "sagde Miller." Han har behandlet sygdom og et par forskellige ting i praksis. Og når vi fik gennem aften, føler vi mere behageligt at være i stand til at sætte ham i her. Og jeg vidste bare ikke spille Elliott . Jeg spurgte Miller hvis det betød, at der var nogen form for problemer med Pitts, der har spillet i kun seks kampe på trods vælger ikke at redshirt. "Nej," sagde Miller. "Elliotts nogen vi tror i. Vi vidste bare ikke spille ham i aften."

Nå, der var én ting, Miller gjorde diskutere om torsdagens spil: At Cougars tvang UA at beskæftige sig med en matchup zone forsvar, som ikke altid har været en let sag for Wildcats at gøre i de seneste sæsoner.

UA skudt blot 34,8 procent i første halvår, men ramte 54,5 procent i andet. De var blot 4 af 14 (28,6 procent) fra tre-punkts rækkevidde, dog. "Vi var mere behagelig mod deres matchup zone som natten gik," sagde Miller. "Vi var nødt til at være mere tålmodig, og vi fik .. rigtig gode billeder vi har lært en lektie at spille mod denne type forsvar misses og gør Vi skal måske mere tålmodig, medmindre vi får en stor shot "

Vores fulde dækning torsdag.: Et spil historie, sidebar, Greg Hansens kolonne, set-and-hørt noter, og et fotogalleri.

Her er den officielle box score.

Andetsteds i Pac -12:

Damyean Dotson gemt Oregon i en overarbejde skræmme på Utah Colorado overlevede en grim spil at slå besøger Oregon State Selv med skader på.. Jabari Bird og Ricky Krekow, Cal Mike Montgomery slog hans gamle hold på Maples Pavilion.
Related Articles:
canada goose dame jakke
canada goose danmark
canada goose jakker tilbud
køb canada goose jakke
canada goose kensington parka
canada goose jakker til damer
Om Dskif
Bestyrelsen
De ansatte
Disciplin team
Ledige stillinger
DISCIPLINER
Alpin
Langrend
Freestyle
Rulleski
Snowboard
Telemark
Bob
SKIKLUBBER
Danmarks skiklubber er for alle, der ønsker at få endnu mere ud af deres skiløb - uanset om man er begynder eller ekspert. Her dyrkes alle former indenfor Alpin, Langrend, Telemark...

Læs mere
DANMARKS SKIFORBUND
Danmarks Skiforbund
Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20
DK-2605 Brøndby
Telefon: +45 43 26 23 30
info@skiforbund.dk