© 2014 Danmark Skiforbund. Alle rettigheder reserveret.
Nyheder fra Fis-ski.com
3. januar 2014 kl. 15:14
Takanashi's winning streak continues in Chaikovsky
3. januar 2014 kl. 13:42
Sundby increases Tour leader with dominant 35 km win
3. januar 2014 kl. 12:27
Svenja Wuerth fell in Chaikovsky
3. januar 2014 kl. 11:17
Astrid Jacobsen (NOR) wins ladies 15 km pursuit free in Toblach
SPONSORER
Ønsker du at indstille din lokale udgave?

Vælg en udgave for fokuseret nyhedsdækning, når du besøger AL.com. Gene Chizik lykønsker Philip Lützenkirchen løbet tigre spil mod Florida på Jordan Hare Stadium i Auburn, Alabama, på lørdag, oktober 15, 2011. (Arkivfoto)

Tidligere Auburn stramme ende sluttede med Jack Arute og tidligere Auburn træner på torsdag for at nedbryde de Tigers chancer i BCS nationale mesterskab game.Arute spurgte den tidligere Auburn stjerne hvad Tigrene havde at gøre for at vinde spil. "Jeg tror, ​​de har brug for at gøre, hvad de har gjort, og der er køre bolden," Lützenkirchen sagt. "Det kommer til at være svært for nogen at stoppe det kører spillet med den store ole linje og tre store running backs, de har." Så længe de fortsætter med at køre denne zone læses med Nick Marshall og Tre Mason, jeg tror det kommer til at være svære at slå. "Lützenkirchen fortalte Chizik det er" godt "for at se fyre han spillede med få en anden skudt på en BCS titel." Fyre som, og som ikke har gjort noget, men arbejde så hårdt, som de kan for fire eller fem år for at få den mulighed, de får til at spille i deres anden BCS Championship game er bare dejligt at se, "sagde han." Seeing fyre modne ligesom, der er at have et fantastisk år forankring, at o-line, er bare fantastisk at se dem have denne succes. "Endelig blev han spurgt om dem, der følte Auburn gå til det endelige spil baseret på held. Hans svar var hver hold har brug for held og lykke." Jeg er enig, "Lützenkirchen sagde om Auburn have held. Der er nogle ting der være sket, der fysisk ikke give nogen mening. "For hele interviewet.


Related Articles:
brugt canada goose jakke
goose jakke
billige canada goose jakker i sverige
billige canada goose jakke
canada goose jakke mænd
canada goose vest
Om Dskif
Bestyrelsen
De ansatte
Disciplin team
Ledige stillinger
DISCIPLINER
Alpin
Langrend
Freestyle
Rulleski
Snowboard
Telemark
Bob
SKIKLUBBER
Danmarks skiklubber er for alle, der ønsker at få endnu mere ud af deres skiløb - uanset om man er begynder eller ekspert. Her dyrkes alle former indenfor Alpin, Langrend, Telemark...

Læs mere
DANMARKS SKIFORBUND
Danmarks Skiforbund
Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20
DK-2605 Brøndby
Telefon: +45 43 26 23 30
info@skiforbund.dk