© 2014 Danmark Skiforbund. Alle rettigheder reserveret.
Nyheder fra Fis-ski.com
3. januar 2014 kl. 15:14
Takanashi's winning streak continues in Chaikovsky
3. januar 2014 kl. 13:42
Sundby increases Tour leader with dominant 35 km win
3. januar 2014 kl. 12:27
Svenja Wuerth fell in Chaikovsky
3. januar 2014 kl. 11:17
Astrid Jacobsen (NOR) wins ladies 15 km pursuit free in Toblach
SPONSORER
Sydkorea fredag ​​afskediget nordkoreanske leder Kim Jong Un opfordringer til forbedrede bånd og opfordrede sin regering til at tage skridt nuklear nedrustning først.

Kim gjorde ouverturen i sin nytårsdag tale onsdag, at omfattede typisk retorik mod Seoul og Washington og en advarsel om en mulig atomkrig. sydkoreanske Unification talsmand Kim Eui-do fortalte reportere fredag, at Nordkorea først skal gøre "oprigtige" indsats for atomnedrustning, hvis det ønsker at forbedre anstrengte bånd med Seoul. Han sagde Seoul var tvivlsomt om Pyongyang ouverture, fordi landet gjorde et lignende tilbud i en ny år 'Day besked sidste år, men hurtigt fulgte med en atomprøvesprængning og en perlerække af militær trusler, der skarpt rejst spændinger på halvøen. Analytikere sagde nordkoreanske leder Kim håb for bedre forbindelser med Sydkorea kunne knyttes til hans løfte om at genoplive døende økonomi og forbedre hans folks levestandard som investeringer udefra og Støtten er nødvendig for at realisere sit løfte. Udsigterne for inter-koreanske relationer blev sat i tvivl efter sidste måneds udførelse af Kim engang så magtfulde onkel og mentor Jang Song Thaek om forræderi afgifter i den største politiske omvæltninger siden Kim tog magten efter sin fars død Kim Jong Il i slutningen af ​​2011. Seoul embedsmænd har sagt Nordkorea kan øge provokationer over Sydkorea til at styrke den interne enhed til at håndtere eventuel ustabilitet udløst af Jang henrettelse. I sin nytårsdag tale, Kim sagde landets enhed er blevet styrket efter eliminering af "factionalist svineri" i en henvisning til hans afdøde onkel.
Related Articles:
canada goose jakke billig
canada goose dame jakke
canada goose frakke
canada goose billig jakke
canada goose jakke dame billig
canada goose men
Om Dskif
Bestyrelsen
De ansatte
Disciplin team
Ledige stillinger
DISCIPLINER
Alpin
Langrend
Freestyle
Rulleski
Snowboard
Telemark
Bob
SKIKLUBBER
Danmarks skiklubber er for alle, der ønsker at få endnu mere ud af deres skiløb - uanset om man er begynder eller ekspert. Her dyrkes alle former indenfor Alpin, Langrend, Telemark...

Læs mere
DANMARKS SKIFORBUND
Danmarks Skiforbund
Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20
DK-2605 Brøndby
Telefon: +45 43 26 23 30
info@skiforbund.dk