© 2014 Danmark Skiforbund. Alle rettigheder reserveret.
Nyheder fra Fis-ski.com
3. januar 2014 kl. 15:14
Takanashi's winning streak continues in Chaikovsky
3. januar 2014 kl. 13:42
Sundby increases Tour leader with dominant 35 km win
3. januar 2014 kl. 12:27
Svenja Wuerth fell in Chaikovsky
3. januar 2014 kl. 11:17
Astrid Jacobsen (NOR) wins ladies 15 km pursuit free in Toblach
SPONSORER  • Del på FacebookShare på TwitterCommentShare om RedditShare om PinterestEmail
  • Print 2 jan 2014

    Mentoring kunne være en måde at øge din nuværende karriere eller starte din næste. Fastansatte medarbejdere har sikkert set mentorprogrammer i fortiden, som er fokuseret på uddannelse af nye medarbejdere om politikker eller procedurer eller få dem op til hastighed. Tænk uden at boksen og overveje, om dette scenario kunne være en effektfuld måde at flytte din karriere fremad.

    Mentoring vil give dig værdifulde færdigheder, du ikke har.

    Evaluer din sidste samtale med din chef om at flytte ind i en anden rolle eller tage på forskellige projekter eller ansvar. For eksempel, lad os sige, at du ikke har virkelig haft mulighed for at styre folk før. Hvis det er dit næste træk i din karriere, kan mentorordninger være en perfekt måde at få nogle grundlæggende ledelsesmæssige færdigheder. Gennem en mentorordning lejlighed, kan du give retning, vejledning, coaching og feedback. Du kan kommunikere via telefon, personligt, og e-mail for at vise din evne til at være fleksibel i din stil at kommunikere på.

    Selv hvis du ikke er i øjeblikket ansat, du kan vejlede i frivillige organisationer, akademisk eller uddannelse situationer, eller i grupper, du tilhører, såsom Toastmasters. Mentoring behøver ikke at være formel. Du kan tage en person under din vinge til at hjælpe dem med at opbygge færdigheder, og til gengæld opbygge nogle af dine egne. Måske nogen i organisationen kan bruge din erfaring til at blive et mere værdifuldt aktiv for gruppen. Deling af dine evner med andre kan være en fantastisk måde at forbedre organisationen og mestre dine færdigheder. Check tilbage næste uge til to flere måder, mentoring kan hjælpe din karriere overgang.
Om Dskif
Bestyrelsen
De ansatte
Disciplin team
Ledige stillinger
DISCIPLINER
Alpin
Langrend
Freestyle
Rulleski
Snowboard
Telemark
Bob
SKIKLUBBER
Danmarks skiklubber er for alle, der ønsker at få endnu mere ud af deres skiløb - uanset om man er begynder eller ekspert. Her dyrkes alle former indenfor Alpin, Langrend, Telemark...

Læs mere
DANMARKS SKIFORBUND
Danmarks Skiforbund
Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20
DK-2605 Brøndby
Telefon: +45 43 26 23 30
info@skiforbund.dk