© 2014 Danmark Skiforbund. Alle rettigheder reserveret.
Nyheder fra Fis-ski.com
3. januar 2014 kl. 15:14
Takanashi's winning streak continues in Chaikovsky
3. januar 2014 kl. 13:42
Sundby increases Tour leader with dominant 35 km win
3. januar 2014 kl. 12:27
Svenja Wuerth fell in Chaikovsky
3. januar 2014 kl. 11:17
Astrid Jacobsen (NOR) wins ladies 15 km pursuit free in Toblach
SPONSORER • Del på FacebookShare på TwitterCommentShare om RedditShare om PinterestEmail
 • Print 2 jan 2014

  Kvinde bokser , og Valley favorit Sulem Urbina-Soto havde en rutschebane år i 2013, fyldt med sorg efter død af hendes bror Alexis i september, at ren lykke efter at have vundet guldmedalje ved Amateur mexicanske nationalt mesterskab i december.

  Mere PhotosView alle 15 billeder fra
 • She slagsmål til ære for sin afdøde bror Alexis Urbina, en amatør bokser, der vandt 2013 USA Boxing Championships i sin division i april sidste år i Spokane. Alexis senere skulle gå væk fra kvæstelser i et hjem invasion i sit hjem i Phoenix, opskæring kort livet for en rollemodel ung mand.

  Da den nyligt kronet Amatør mexicanske National Champion, vil Sulem repræsentere Mexico i det mellemamerikanske Games senere på året. Hendes evner som en fighter har forbedret som for sent, hendes magt og bevægelse gjorde forskellen på de mexicanske statsborgere, den intense træning og engagement var indlysende.

  Hendes drøm og mål var at konkurrere sammen siden hendes bror ved OL 2016, men desværre er det en drøm, hun vil forfølge alene. Hun dedikerer hver kamp til Alexis, hæve hendes handske og hendes øjne til himlen ovenfor for at ære ham efter hver kamp.

  Sulem siger hun har viljen og styrken til at bære på grund af hendes træner og mand Andy Soto . Han coachet Alexis fra en ung alder, og lærte ham at vinde. Hun sagde også, Andy ikke tillod hende at give op efter døden af ​​Alexis, gjorde han hende til at grine og motiveret hende til at træne hårdere end nogensinde før. De to gør et fantastisk team, og har fundet en måde at gøre det arbejde. For Sulem, hendes fremtid ser lys i boksning, vil hun fortsætte med at kæmpe ære for Alexis. For både Sulem og Andy, har formået at vende tragedie til triumf.
Om Dskif
Bestyrelsen
De ansatte
Disciplin team
Ledige stillinger
DISCIPLINER
Alpin
Langrend
Freestyle
Rulleski
Snowboard
Telemark
Bob
SKIKLUBBER
Danmarks skiklubber er for alle, der ønsker at få endnu mere ud af deres skiløb - uanset om man er begynder eller ekspert. Her dyrkes alle former indenfor Alpin, Langrend, Telemark...

Læs mere
DANMARKS SKIFORBUND
Danmarks Skiforbund
Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20
DK-2605 Brøndby
Telefon: +45 43 26 23 30
info@skiforbund.dk