© 2014 Danmark Skiforbund. Alle rettigheder reserveret.
Nyheder fra Fis-ski.com
3. januar 2014 kl. 15:14
Takanashi's winning streak continues in Chaikovsky
3. januar 2014 kl. 13:42
Sundby increases Tour leader with dominant 35 km win
3. januar 2014 kl. 12:27
Svenja Wuerth fell in Chaikovsky
3. januar 2014 kl. 11:17
Astrid Jacobsen (NOR) wins ladies 15 km pursuit free in Toblach
SPONSORER
Ønsker du at indstille din lokale udgave?

Vælg en udgave for fokuseret nyhedsdækning, når du besøger AL.com. Type A influenza rammer Alabama som en hurtig storm, og staten vil holde øje tæt som skolerne genåbne Tykeria Hughes, 3, reagerer på at få et skud, som indeholder H1N1 svineinfluenza vaccine fra sygeplejerske Michelle Chandler på First Step Head Start kontor i Moss Point i december 2009. Det er året en forskrækkelse i svineinfluenza sendt tusindvis af alabamians på jagt efter vaccination. Den samme influenza stamme er tilbage og breder sig som et højvande på tværs af staten. (FILE)

- Studerende vender tilbage til Alabama skoler efter ferien pause, og sundhed embedsmænd vil holde øje med næste uges fraværende rapporter nøje at spore, der ramte Alabama som en hurtig bevægelse storm i midten af ​​december

.

H1N1 type A er den influenzastamme, ", som gør dig rigtig syg," Madison County Health Officer Dr. Lawrence Robey sagde torsdag. Robey bekræftede, at lægernes kontorer og walk-in klinikker i hele hans amt har set en kraftig stigning i influenza patienter. Men det er faktisk normalt, Robey sagde, fordi det er den typiske influenzasæson. "Det er, når du ser det," Robey sagt. "Det er lige til tiden."

Statewide, influenzalignende rapporter er "høj" og breder sig, i henhold til Alabama Institut for Folkesundhed. Staten er en af ​​fem rapportering udbredt influenza som den officielle influenzasæson bliver startet. Sæsonen fortsætter til februar. Læs afdelingens 30 dec erklæring nedenfor. Det er ikke for sent at få en influenza skud, og vaccinerne til rådighed i år beskytter mod stammen nu breder sig. Det tager omkring to uger efter vaccination for immunitet til at udvikle, Robey sagt, og det er muligt at fange en mildere tilfælde af influenza, selv efter vaccination. Tjek de lokale apoteker og store kasse butikker med in-house apoteker for at finde vaccine, og forventer at betale omkring $ 25, hvis du ikke har forsikring eller Medicare. "Det absolut forbedrer dine odds," sundhed officer sagde af vaccinen. Type A er influenza samme stamme, der forårsagede en landsdækkende angreb af nerver i 2009, da det blev stemplet "svineinfluenza".
Related Articles:
canada goose tilbud
canada goose trillium parka sort
canada goose jakke størrelsesguide
canada goose danmark outlet
canada goose vest freestyle
canada goose jakke outlet
Om Dskif
Bestyrelsen
De ansatte
Disciplin team
Ledige stillinger
DISCIPLINER
Alpin
Langrend
Freestyle
Rulleski
Snowboard
Telemark
Bob
SKIKLUBBER
Danmarks skiklubber er for alle, der ønsker at få endnu mere ud af deres skiløb - uanset om man er begynder eller ekspert. Her dyrkes alle former indenfor Alpin, Langrend, Telemark...

Læs mere
DANMARKS SKIFORBUND
Danmarks Skiforbund
Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20
DK-2605 Brøndby
Telefon: +45 43 26 23 30
info@skiforbund.dk