© 2014 Danmark Skiforbund. Alle rettigheder reserveret.
Nyheder fra Fis-ski.com
3. januar 2014 kl. 15:14
Takanashi's winning streak continues in Chaikovsky
3. januar 2014 kl. 13:42
Sundby increases Tour leader with dominant 35 km win
3. januar 2014 kl. 12:27
Svenja Wuerth fell in Chaikovsky
3. januar 2014 kl. 11:17
Astrid Jacobsen (NOR) wins ladies 15 km pursuit free in Toblach
SPONSORER  • Del på FacebookShare på TwitterCommentShare om RedditShare om PinterestEmail
  • Print 3 jan 2014

    En naturligt forekommende neurosteroid er fundet, der eliminerer den høje produceret af psykoaktive stof i hash af et internationalt team af forskere, ledet af Monique Vallée og Pier Vincenzo Piazza fra Université de Bordeaux i Frankrig, der blev offentliggjort i januar 2, 2014, udstedelse af tidsskriftet Science.

    The neurosteroid precursor pregnenolon syntetiseres i den indre hjernen hos mennesker og mus. Pregnenolon nedsætter aktiviteten af ​​type 1 cannabinoid receptorer i hjernen og fjerner effektivt kapaciteten til marihuana eller det psykoaktive stof i marihuana (tetrahydrocannabinol) fra at producere de berusende effekter forbundet med marihuana. Forskerne testede mus og rotter med et THC-indhold, der var 1.500 procent højere end det, der kræves for at få de mus og rotter høje. Mus og rotter blive stenet blev bestemt ved deres øgede adfærd fodring og hukommelsessvækkelse. Den høje dosis af THC også produceret en stigning i pregnenolon indhold i dyrets hjerne med 3.000 procent. Forskerne konkluderer, at en funktion af pregnenolon er at forhindre overdreven stimulering af cannabinoid-receptorer i hjernen af ​​naturligt forekommende endocannabinoids og af THC. Tilføjelsen af ​​en cannabinoid receptor antagonist forhindrede forsøgsdyrene fra at få høj, fordi den kemiske produceret en stor stigning i pregnenolon, der effektivt forhindrede adgang til cannabinoidreceptorer af THC i marihuana.

    forskning viser, at den medicinske anvendelse af marihuana kan ændres for at fjerne den høje forbundet med THC og at der endelig er etableret en kemisk vej til at behandle afhængighed af marihuana.

    Foreslået af forfatteren hornworm larver fundet til at bruge nikotin som et forsvar Klimaændringer sender mangrover marchere mod nord i Florida Forskere finder lægerne ikke taler med teenagere om sex nok Geologer finde årsagen til jordskælv lys

Om Dskif
Bestyrelsen
De ansatte
Disciplin team
Ledige stillinger
DISCIPLINER
Alpin
Langrend
Freestyle
Rulleski
Snowboard
Telemark
Bob
SKIKLUBBER
Danmarks skiklubber er for alle, der ønsker at få endnu mere ud af deres skiløb - uanset om man er begynder eller ekspert. Her dyrkes alle former indenfor Alpin, Langrend, Telemark...

Læs mere
DANMARKS SKIFORBUND
Danmarks Skiforbund
Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20
DK-2605 Brøndby
Telefon: +45 43 26 23 30
info@skiforbund.dk