© 2014 Danmark Skiforbund. Alle rettigheder reserveret.
Nyheder fra Fis-ski.com
3. januar 2014 kl. 15:14
Takanashi's winning streak continues in Chaikovsky
3. januar 2014 kl. 13:42
Sundby increases Tour leader with dominant 35 km win
3. januar 2014 kl. 12:27
Svenja Wuerth fell in Chaikovsky
3. januar 2014 kl. 11:17
Astrid Jacobsen (NOR) wins ladies 15 km pursuit free in Toblach
SPONSORER • Del på FacebookShare på TwitterCommentShare om RedditShare om PinterestEmail
 • Print 2 jan 2014

  Juanita Moore en afrikansk amerikansk skuespiller, tv og scene performer, der blev en skærm legende for sin hypnotiserende præstation som pigen Annie Johnson i 1959 filmklassikeren ' Imitation of Life "er død i en alder af 99..

  Mere PhotosView alle 15 billeder
 • Moore brød barrierer spiller en pige, der arbejder utrætteligt for at hæve sin datter Sara Jane til at elske sig selv og farven på hendes hud i den klassiske tearjerker film " Imitation of Life ." Moore, der blev født i 1914 var den femte afrikansk amerikanske skuespiller at blive nomineret til en Academy Award i kvindelige birolle kategori, hun fik også en Golden Globe nominering for sin præstation.

  Moore gjorde hende filmdebut i 1949 filmen " Pinky ", der afspejlede de samme racemæssige accept spørgsmål som filmen Imitation of Life gjorde, som hun er mest husket for. Gennem årene Moore fortsatte med at arbejde, og i 2000 spillede hun rollen som bedstemor i filmen " The Kid ", og hun gjort adskillige tv-optrædener på shows som ER og dømme Amy. ​​ I 2010 Moore gav fans en sjælden fornøjelse, da hun deltog i Turner Classic Movie filmfestival for en screening af 1959 klassiske efterfulgt af Q \x26amp; A, som hun modtog en stående ovation.

  Ifølge People, Moore havde dette at sige om hendes erfaring, når de foretager den klassiske film tilbage i 1958. "Der var tidspunkter, jeg var så nervøs musklerne hoppe i mit ansigt," tilføjede hun. "Jeg græd meget i tilblivelsen af ​​denne film, fordi det var virkelig nemt for mig at græde. Jeg havde meget at græde over. Betingelser for sorte skuespillere var utroligt dengang. Meget få aktører fik mulighed for at finpudse deres håndværk i samme måde hvide skuespillere gjorde. "

  Juanita Moores præstation i Imitation of Life gør denne film virkelig er en skal se film.
Om Dskif
Bestyrelsen
De ansatte
Disciplin team
Ledige stillinger
DISCIPLINER
Alpin
Langrend
Freestyle
Rulleski
Snowboard
Telemark
Bob
SKIKLUBBER
Danmarks skiklubber er for alle, der ønsker at få endnu mere ud af deres skiløb - uanset om man er begynder eller ekspert. Her dyrkes alle former indenfor Alpin, Langrend, Telemark...

Læs mere
DANMARKS SKIFORBUND
Danmarks Skiforbund
Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20
DK-2605 Brøndby
Telefon: +45 43 26 23 30
info@skiforbund.dk