© 2014 Danmark Skiforbund. Alle rettigheder reserveret.
Nyheder fra Fis-ski.com
3. januar 2014 kl. 15:14
Takanashi's winning streak continues in Chaikovsky
3. januar 2014 kl. 13:42
Sundby increases Tour leader with dominant 35 km win
3. januar 2014 kl. 12:27
Svenja Wuerth fell in Chaikovsky
3. januar 2014 kl. 11:17
Astrid Jacobsen (NOR) wins ladies 15 km pursuit free in Toblach
SPONSORER • Del på FacebookShare på TwitterCommentShare om RedditShare om PinterestEmail
 • Print 2 jan 2014

  New nytårsaften, en Pima County Sheriff stedfortræder anholdt Alfonso Gutierrez-Mateo, 34, efter en jagt, som endte i et frontalt sammenstød, der forlader en kvinde kritisk såret.

  Gutierrez-Mateo blev oprindeligt spottet i krydset af Speedway og Painted Hills Road i Tucson, kørsel den forkerte vej med sine forlygter slukket, ifølge retsdokumenter. en mile og et halvt senere, Gutierrez-Mateo smækkede sin pick up truck, med hoved ind i et andet køretøj, sårede to kvinder. En af de sårede stadig er opført i kritisk tilstand. En blodprøve afslørede, at den mexicanske statsborger havde en alkoholkoncentration i blodet på .28, mere end tre gange den lovlige grænse. Gutierrez-Mateo er blevet sigtet for grov DUI, grov vold, to tilfælde af hærværk, flugt fra retshåndhævelse og kørsel på en betinget licens. Han er i øjeblikket ved at blive afholdt på Pima County Jail på en indvandring detainer. Vis denne mistænktes booking info ... Gutierrez-Mateo har faktisk en lang historie af run-ins med loven ... KGUN rapporteret:

  En kontrol af Department of Homeland Security (DHS) databaser angiver Mr. Mateo-Gutierrez, en mexicansk statsborger, har haft flere håndhævelse indvandring møder med DHS agenturer mellem 2001 og 2013, herunder flere frivillige afkast og formelle flytning til Mexico, "ICE talsmand Amber Cargile sagde i en e-mail [Gutierrez-Mateo] er blevet citeret flere gange, for at køre med en betinget licens.

  illegal indvandrer brugt 10 måneder Wilmot Statsfængsel for forværret DUI, og blev deporteret tilbage til Mexico i 2008.

  På tidspunktet for hans seneste anholdelse, havde Gutierrez-Mateo en fremragende arrestordre mod ham for en anden DUI sag fra november 2011 Relaterede artikler:. For nylig pågrebet narkosmugler er allerede blevet deporteret 11 gange Mød amerikansk ulovlige genindførsel superstjerner! Janet Napolitano hævder illegal indvandring er ikke en forbrydelse
Om Dskif
Bestyrelsen
De ansatte
Disciplin team
Ledige stillinger
DISCIPLINER
Alpin
Langrend
Freestyle
Rulleski
Snowboard
Telemark
Bob
SKIKLUBBER
Danmarks skiklubber er for alle, der ønsker at få endnu mere ud af deres skiløb - uanset om man er begynder eller ekspert. Her dyrkes alle former indenfor Alpin, Langrend, Telemark...

Læs mere
DANMARKS SKIFORBUND
Danmarks Skiforbund
Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20
DK-2605 Brøndby
Telefon: +45 43 26 23 30
info@skiforbund.dk