© 2014 Danmark Skiforbund. Alle rettigheder reserveret.
Nyheder fra Fis-ski.com
3. januar 2014 kl. 15:14
Takanashi's winning streak continues in Chaikovsky
3. januar 2014 kl. 13:42
Sundby increases Tour leader with dominant 35 km win
3. januar 2014 kl. 12:27
Svenja Wuerth fell in Chaikovsky
3. januar 2014 kl. 11:17
Astrid Jacobsen (NOR) wins ladies 15 km pursuit free in Toblach
SPONSORER
For anden gang nogensinde, en astronom oplevede en asteroide på vej mod Jorden, før det fik her.

Og for anden gang, opdageren var Tucson astronom Rich Kowalski, ved hjælp af 60-tommers teleskop på Mount Lemmon. Asteroiden opkaldt 2014 AA var på størrelse med en bil, og det sandsynligvis brændte op i atmosfæren over Atlanterhavet ud for Afrikas vestkyst på nytårsdag. Til sammenligning, den der lyser op Tucson himmel i sidste måned var på størrelse med en basketball. Kowalski arbejder på Catalina Sky Survey, en afdeling af University of Arizonas Lunar and Planetary Laboratory. "Dette er en gruppe, der har fundet mere end halvdelen af ​​asteroiderne nær Jorden kendt for menneskeheden i øjeblikket," sagde professor Timothy Swindle, der er leder af laboratoriet. Catalina Sky Survey har dedikeret teleskop tid, to gode teleskoper og software, der hjælper med at registrere objekter i realtid, sagde han. "Disse to de har fundet, er små , men deres virkelige opgave er at finde dem, der kan være farligt, "Swindle sagt. "Tricket er at finde dem, før de finder os, hvilket er, hvad de prøver at gøre." Kowalski arbejdede alene på en rutinemæssig nat på nytårsaften, da han fik øje på asteroiden 2014 AA, sagde Sky Survey direktør Eric Christensen. Lige væk rapporterede han sine observationer til Minor Planet Center - et clearinghouse for information om placering af mindre planeter, kometer, asteroider og andre rum objekter -. Og han gjorde opfølgende observationer Virkningen bane blev senere beregnet ved tre andre grupper af videnskabsfolk, sagde Christensen. "Det er endnu en påmindelse om, at nær-Jorden rummet er et travlt sted," sagde han.

Kowalski tidligere spottet asteroide 2008 TC3, som brød op i himlen i Sudan i 2008. Mange stykker af klippen, kendt som Almahata Sitta meteoritten, er siden blevet fundet.

Kowalski var ikke umiddelbart tilgængelige for en kommentar torsdag. Han havde fridag. Små asteroider virkning Jorden ofte, siger Hans Skov Christensen, men det vigtigste mission er at finde større objekter, der ville have forfærdelige konsekvenser længe før de kommer tæt på Jorden.

Han sagde fund som 2014 AA er "slags en bonus."

Kontakt reporter Becky Pallack atbpallack@azstarnet.com eller 573-4251.On Twitter: @ BeckyPallack
Related Articles:
canada goose jakke danmark
canada goose jakke rød
canada goose jakke dame tilbud
billig canada goose vest
canada goose jakke brun
brugt canada goose jakke
Om Dskif
Bestyrelsen
De ansatte
Disciplin team
Ledige stillinger
DISCIPLINER
Alpin
Langrend
Freestyle
Rulleski
Snowboard
Telemark
Bob
SKIKLUBBER
Danmarks skiklubber er for alle, der ønsker at få endnu mere ud af deres skiløb - uanset om man er begynder eller ekspert. Her dyrkes alle former indenfor Alpin, Langrend, Telemark...

Læs mere
DANMARKS SKIFORBUND
Danmarks Skiforbund
Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20
DK-2605 Brøndby
Telefon: +45 43 26 23 30
info@skiforbund.dk