© 2014 Danmark Skiforbund. Alle rettigheder reserveret.
Nyheder fra Fis-ski.com
3. januar 2014 kl. 15:14
Takanashi's winning streak continues in Chaikovsky
3. januar 2014 kl. 13:42
Sundby increases Tour leader with dominant 35 km win
3. januar 2014 kl. 12:27
Svenja Wuerth fell in Chaikovsky
3. januar 2014 kl. 11:17
Astrid Jacobsen (NOR) wins ladies 15 km pursuit free in Toblach
SPONSORER
WASHINGTON - Mere end halvdelen af ​​kvindelige marinesoldater i boot camp kan ikke gøre tre pullups, den minimumsstandard, der skulle træde i kraft med det nye år. Numrene har bedt Marine Corps at forsinke krav, der skulle være en del af processen med at udligne de fysiske standarder for at integrere kvinderne i kamp arbejdspladser.

Forsinkelsen blusse op igen skarp debat i militæret i spørgsmålet om , om kvinder har den fysiske styrke til nogle militære job som service grene bevæger sig hen imod at åbne tusindvis af kampstyrker til dem i 2016. Fra og med det nye år, alle kvindelige Marines skulle være i stand til at gøre på mindst tre pullups på deres årlige fysiske fitness-test og otte for en perfekt score. Kravet blev testet i 2013 på kvindelige rekrutter på Marine Corps Recruit Depot, Parris Island, SC, men kun 45 procent af kvinderne mødte minimum, sagde kaptajn Maureen Krebs, en Marine talskvinde. The Marines havde håbede at anlægge pullups på den tro, at de kræver muskelstyrke er nødvendigt for at udføre almindelige militære opgaver såsom skalering en væg, klatre op et reb, eller løfte og bære tunge ammunition. Forsinkelsen på standard kunne være en anden rynke i planen at begynde at give kvinderne mulighed for at tjene i job tidligere lukket for dem. De militære tjenester arbejder på at finde ud af at flytte kvinderne i nyåbnede job, og har været at udforme opdateret fysiske standarder, uddannelse og andre programmer til tusindvis af arbejdspladser, de skal åbne ved 1 januar 2016, sagde Navy Lt CMdR. Nathan Christensen, en Department of Defense talsmand. Militær messing har sagt gentagne gange, at de fysiske standarderne ikke vil blive sænket til at rumme kvindelige ansøgere. Succes for kvinder i uddannelse til de kommende åbninger er kommet i ryk. I efteråret 2012, kun to kvindelige Marines meldte sig frivilligt til 13-ugers infanteri officerer kursus, og begge har undladt at fuldføre den. < / p> Men Følgende falder, tre marinesoldater blev de første kvinder til at opgradere fra Corps 'hyret infanteri uddannelse skole i North Carolina. De afsluttede de samme test standarder som mændene i løbet , som omfattede en 12-mile march med en 80-pund pack og forskellige bekæmpe-fitness forsøg såsom timede ammunition container elevatorer og tests, der simulerer kører under bekæmpe brand.
Related Articles:
pels til canada goose
canada goose jakker danmark
canada goose trillium parka sverige
canada goose jakke
billig canada goose jakker
canada goose jakke tilbud
Om Dskif
Bestyrelsen
De ansatte
Disciplin team
Ledige stillinger
DISCIPLINER
Alpin
Langrend
Freestyle
Rulleski
Snowboard
Telemark
Bob
SKIKLUBBER
Danmarks skiklubber er for alle, der ønsker at få endnu mere ud af deres skiløb - uanset om man er begynder eller ekspert. Her dyrkes alle former indenfor Alpin, Langrend, Telemark...

Læs mere
DANMARKS SKIFORBUND
Danmarks Skiforbund
Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20
DK-2605 Brøndby
Telefon: +45 43 26 23 30
info@skiforbund.dk