© 2014 Danmark Skiforbund. Alle rettigheder reserveret.
Nyheder fra Fis-ski.com
3. januar 2014 kl. 15:14
Takanashi's winning streak continues in Chaikovsky
3. januar 2014 kl. 13:42
Sundby increases Tour leader with dominant 35 km win
3. januar 2014 kl. 12:27
Svenja Wuerth fell in Chaikovsky
3. januar 2014 kl. 11:17
Astrid Jacobsen (NOR) wins ladies 15 km pursuit free in Toblach
SPONSORER  • Del på FacebookShare på TwitterCommentShare om RedditShare om PinterestEmail
  • Print 2 jan 2014

    en erklæring offentliggjort torsdag om Weibo, Kinas populære Twitter-stil mikro blogging site, Wal-Mart Kina sagde, at det var minder æsel kød, fordi det var forurenet med andre animalske produkter.

    I deres erklæring, detailhandleren sagde deres distributør , Dezhou Fujude Food Company Limited, havde produceret og leveret til Wal-Mart Kina og andre distributører æsel kød plettet med ræv DNA. Wal-Mart refunderet deres kunder, der købte de "fem-krydderi" æsel kød. Wal-Mart forsikret sine kunder det havde straks fjernes den mistænkte produkt fra hylderne og var også samarbejder med fødevaresikkerhedsmyndigheder. Kæmpen detailhandler sagde også de har en nul-tolerance politik for eventuelle forureningsproblemer. Wal-Mart Kina har optrappet sine egne interne procedurer for fødevaresikkerhed og er begyndt at gøre rutinemæssig test af DNA for produkter, som er let adultered, som oksekød, fåre-, æsel og vildt. Leverandører vil også være genstand for yderligere inspektion af en tredjepart, med Wal-Mart siger, at de vil rapportere eventuelle virksomheder, der mistænkes for svig til de lokale myndigheder. < / p> Mens Wal-Mart er verdens største detailhandler, har det haft en vanskelig tid at komme ind på stueetagen i Kina. Det er allerede sigende planlægger flere butikslukninger i 2014 på grund af under-rentabilitet. Fødevaresikkerhed og forurening af mange produkter har været et vedvarende problem med mange kinesiske virksomheder over de seneste par år. Tidligere i 2013 en række forskrækkelser, der involverer lokalt producerede pulveriseret modermælkserstatning forårsaget forbrugerne til at henvende sig til vestlige baby-formler. Wal-Mart har arbejdet på at bryde ind i Kinas et trillion dollar mad og købmand marked, og denne hændelse kunne sætte en bule i detailhandlerens bestræbelser på at opbygge yderligere 110 butikker i løbet af de næste par år.

    Foreslået af forfatteren Donkey mælk for børn og ældre, må ingen joke Donkey kød sælges som »oksekød« i Europa

Om Dskif
Bestyrelsen
De ansatte
Disciplin team
Ledige stillinger
DISCIPLINER
Alpin
Langrend
Freestyle
Rulleski
Snowboard
Telemark
Bob
SKIKLUBBER
Danmarks skiklubber er for alle, der ønsker at få endnu mere ud af deres skiløb - uanset om man er begynder eller ekspert. Her dyrkes alle former indenfor Alpin, Langrend, Telemark...

Læs mere
DANMARKS SKIFORBUND
Danmarks Skiforbund
Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20
DK-2605 Brøndby
Telefon: +45 43 26 23 30
info@skiforbund.dk