© 2014 Danmark Skiforbund. Alle rettigheder reserveret.
Nyheder fra Fis-ski.com
3. januar 2014 kl. 15:14
Takanashi's winning streak continues in Chaikovsky
3. januar 2014 kl. 13:42
Sundby increases Tour leader with dominant 35 km win
3. januar 2014 kl. 12:27
Svenja Wuerth fell in Chaikovsky
3. januar 2014 kl. 11:17
Astrid Jacobsen (NOR) wins ladies 15 km pursuit free in Toblach
SPONSORER
Longtime konservative radiovært Bob Grant, hvis kampklar stil blev skabelon for tv-stationer som Sean Hannity og Rush Limbaugh, er død i en alder af 84..

Grant død tirsdag i Hillsborough, NJ, efter en kort tids sygdom blev bekræftet på torsdag af New York radiostation WABC, som engang fyrede ham over hans syre-fer bemærkninger om flystyrtet død af en af ​​præsident Bill Clintons ministre, den første sorte handel sekretær. "Husk dette: Hvis du er krænket i løbet af de næste to timer, det er nogens skyld, men min," sagde Grant på toppen af ​​en udsendelse figurerede i en 2010 hyldest. "Fordi nogen skal jo sige disse ting. Det skal være mig." Grant blev født Robert Ciro Gigante i Chicago i 1939. Han begyndte sin radio karriere i 1940'erne på WBBM i Chicago. Han flyttede til radio-og tv jobs i Los Angeles og blev opkaldt eftermiddag drev tid vært på WABC i 1984. I løbet af årene, Grant, som var hvid, fornærmet nogle lyttere ved at henvise til tidligere New York borgmester David Dinkins, der er sort, som en "toilet ledsager," kalder Clinton en "sleazebag" og foreslå kvinder på velfærd skal steriliseres Han sagde engang af sorte:. "Jeg kan ikke tage disse skrigende vilde , uanset om de er i den afrikanske Methodist Church, AME kirken, eller om de er i gaderne, brændende, røvede, plyndrede. " Og i en udsendelse maj 1993 lambasted han Martin Luther King Jr. som "at slimeball" og "denne bums, dette kvindebedårer, denne løgner, denne falske, denne falske". WABC meste forsvarede Grant First Amendment ret til at stemme sine meninger. Men han tilsyneladende krydsede linjen i 1996 midt tidlige rapporter, der var kun én overlevende fra styrtet af et fly med amerikanske handelsminister Ron Brown i Kroatien. "My fornemmelse er, at han (Brown) er den en overlevende, "sagde han. "Jeg må have en fornemmelse. Måske, fordi på hjerte, jeg er pessimist." To uger senere, Grant blev taget fra luften. Han flyttede til WOR i New York før han vendte tilbage til WABC i 2006. Grant efterlader sine sønner, Jeff Grant, af Sun City, Arizona, og Chris Grant, af Fallbrook, Californien, og ved hans døtre, Alisa Mingus af Kalamazoo, Mo, og Cynthia Gaydosh af Bridgewater, NJ, ifølge en nekrolog udarbejdet af en New Jersey begravelse hjem. Det nekrolog siger Grant "var en stolt ven Bill W. i 44 år "_ en reference til William Wilson, en af ​​stifterne af Anonyme Alkoholikere.
Related Articles:
vest canada goose
canada goose vest herre
canada goose jakke sportmaster
canada goose trillium parka sverige
canada goose vest
falske canada goose jakke
Om Dskif
Bestyrelsen
De ansatte
Disciplin team
Ledige stillinger
DISCIPLINER
Alpin
Langrend
Freestyle
Rulleski
Snowboard
Telemark
Bob
SKIKLUBBER
Danmarks skiklubber er for alle, der ønsker at få endnu mere ud af deres skiløb - uanset om man er begynder eller ekspert. Her dyrkes alle former indenfor Alpin, Langrend, Telemark...

Læs mere
DANMARKS SKIFORBUND
Danmarks Skiforbund
Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20
DK-2605 Brøndby
Telefon: +45 43 26 23 30
info@skiforbund.dk