© 2014 Danmark Skiforbund. Alle rettigheder reserveret.
Nyheder fra Fis-ski.com
3. januar 2014 kl. 15:14
Takanashi's winning streak continues in Chaikovsky
3. januar 2014 kl. 13:42
Sundby increases Tour leader with dominant 35 km win
3. januar 2014 kl. 12:27
Svenja Wuerth fell in Chaikovsky
3. januar 2014 kl. 11:17
Astrid Jacobsen (NOR) wins ladies 15 km pursuit free in Toblach
SPONSORER • Del på FacebookShare på TwitterCommentShare om RedditShare om PinterestEmail
 • Print 2 jan 2014

  Det ser Ligesom Demi Lovato vil tage måneden ud, før hendes "Neon Lights" tour begynder.

  Som Lovato tweeted den 2. januar 2014 "Tager måned off .... Kind of ... Hvad er Jeg skal nok gøre?!???!? " Hendes kommende turné starter den 9. februar og har åbning fungerer Lille Mix, Fifth Harmony, og Cher Lloyd.

  Lovato virkelig ser frem til, hvad hun beskriver som en pige power-tema tur. Da hun fortalte MTV News i et interview for nylig, håbede hun at give fans en utrolig oplevelse. "Jeg vil have det til at være omkring pige empowerment. Jeg vil have det til at være en kæmpe fest."

  "Heart Attack" sangerinden for nylig annonceret sin beslutning om at forlade "X Factor" for at fokusere på hendes sang karriere. Som People Magazine rapporterede, showets krævende tidsplan konflikt med hendes musik planer for 2014. Men andre rapporter foreslog også, at Lovato var at tage noget tid til at fokusere på hendes personlige wellness, og hendes fortsatte engagement i ædruelighed. Kilder også antydede, at hun ønskede at tilbringe mere tid sammen med sin familie, og hendes kæreste, Wilmer Valderrama. Som Hollyscoop rapporteret, "Demi har haft en stor tid på 'X Factor', men det er tid. Alle er så stolt af hende, men hun har virkelig brug for at tage tid ud til at fokusere på sin ædruelighed og hendes forhold. Wilmer Valderrama er super støtter hende, og hun ønsker at have mere tid til at tilbringe sammen med ham, og med hendes familie, og fokus på hendes program, fordi hun har at sætte hende ædruelighed først, før noget. " Efter en travl sæson på" X Factor ", det lyder som Lovato gør en klog beslutning at tage det roligt, før hendes kommende turné . Hvad tror du Lovato vil gøre i løbet af hendes måned off? Vil hun tilbringer tid sammen med sine kære? Vil hun tilbringer tid forbinder med hendes fans? Eller vil hun beslutter at hvile op før hendes travle tidsplan tager fart? Abonner på Demi Lovato Examiner side for fortsat Demi Lovato opdateringer!

  Foreslået af forfatteren Demi Lovato ønsker at samarbejde med Fifth Harmony Demi Lovato forlader 'X Factor' for at fokusere på musik karriere, ædruelighed Demi Lovato taler om post-'X Factor' planer, 2014 planer

Om Dskif
Bestyrelsen
De ansatte
Disciplin team
Ledige stillinger
DISCIPLINER
Alpin
Langrend
Freestyle
Rulleski
Snowboard
Telemark
Bob
SKIKLUBBER
Danmarks skiklubber er for alle, der ønsker at få endnu mere ud af deres skiløb - uanset om man er begynder eller ekspert. Her dyrkes alle former indenfor Alpin, Langrend, Telemark...

Læs mere
DANMARKS SKIFORBUND
Danmarks Skiforbund
Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20
DK-2605 Brøndby
Telefon: +45 43 26 23 30
info@skiforbund.dk