© 2014 Danmark Skiforbund. Alle rettigheder reserveret.
Nyheder fra Fis-ski.com
3. januar 2014 kl. 15:14
Takanashi's winning streak continues in Chaikovsky
3. januar 2014 kl. 13:42
Sundby increases Tour leader with dominant 35 km win
3. januar 2014 kl. 12:27
Svenja Wuerth fell in Chaikovsky
3. januar 2014 kl. 11:17
Astrid Jacobsen (NOR) wins ladies 15 km pursuit free in Toblach
SPONSORER  • Del på FacebookShare på TwitterCommentShare om RedditShare om PinterestEmail
  • Print 2 jan 2014

    sparsom skare af 10.539 på Jobing.com Arena vidne Phoenix Coyotes særlige teams og lovovertrædelse konspirerer til et 2-0 tab til de besøgende Columbus Blue Jackets på torsdag aften. Begge Columbus mål var eftervirkningerne af Coyotes sanktioner.

    "Vi har ikke spillet godt nok," Coyotes head coach Dave Tippet sagde. "Vi har ikke udføre godt nok. Vi har ikke konkurrere hårdt nok. Vi lavede nogle fejl, og de to mål, de fik var på power play. " Tabet skæmmet rebound Phoenix målmand Mike Smith. På tirsdag aften mod Edmonton Oilers Smith blev trukket fra spillet efter at han overgav sig tre første periode mål. Mod Columbus standsede han 29 af 31 skud i en tabende indsats. "Personligt har jeg følte jeg havde brug for at komme i aften, og rebound og for det meste, jeg gjorde det," sagde Smith. "Men det handler om at vinde kampe. Det handler ikke om personlig præstation. Jeg følte mig godt, men (jeg er) skuffet over resultatet. " Desværre for Smith blev han straffet i den anden periode og Blue Jackets kapitaliseres på fejl. Afspilning i hans første kamp i sæsonen, på grund af at komme fra off sæson skulder kirurgi, Blue Jackets forward Nathan Horton scorede på 15:51 i den anden periode for at gøre det til en 1-0 spil. Horton mål var alle lovovertrædelsen at Columbus skulle. Blue Jackets målmand Curtis McElhinney lavet 34-sparer op til sin anden shutout af sæsonen. "Jeg troede, vi havde nogle muligheder, selvfølgelig, men som jeg sagde deres målmand spillede godt," Coyotes defenseman Keith Yandle sagde. "Han gjorde nøgle sparer for dem. Engang du løber ind i en varm målmand. En fyr, der kommer til at stjæle et spil, han gjorde det i aften. " Midtvejs gennem tredje periode Columbus center RJ Umberger tilføjede et power play mål at gøre det 2-0 og effektivt lukke ned nogen tanker om en Phoenix kommer tilbage. "Det var et af de spil, hvor det handler om udførelse og vi ikke udføre ligesom vi skulle, og det koste os spillet," sagde Smith.

    Tabet faldt Coyotes sæson tally til 20-11-9 og Blue Jackets forbedret til 18-19-4.

    Phoenix får fredag ​​off restituere og omgruppere før hosting Philadelphia Flyers på lørdag, Januar 4.. Pucken er planlagt til at falde på 06:00 (MT)
Om Dskif
Bestyrelsen
De ansatte
Disciplin team
Ledige stillinger
DISCIPLINER
Alpin
Langrend
Freestyle
Rulleski
Snowboard
Telemark
Bob
SKIKLUBBER
Danmarks skiklubber er for alle, der ønsker at få endnu mere ud af deres skiløb - uanset om man er begynder eller ekspert. Her dyrkes alle former indenfor Alpin, Langrend, Telemark...

Læs mere
DANMARKS SKIFORBUND
Danmarks Skiforbund
Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20
DK-2605 Brøndby
Telefon: +45 43 26 23 30
info@skiforbund.dk