© 2014 Danmark Skiforbund. Alle rettigheder reserveret.
Nyheder fra Fis-ski.com
3. januar 2014 kl. 15:14
Takanashi's winning streak continues in Chaikovsky
3. januar 2014 kl. 13:42
Sundby increases Tour leader with dominant 35 km win
3. januar 2014 kl. 12:27
Svenja Wuerth fell in Chaikovsky
3. januar 2014 kl. 11:17
Astrid Jacobsen (NOR) wins ladies 15 km pursuit free in Toblach
SPONSORER
Harrisburg Advokater for to statslige organer på torsdag spurgte Pennsylvania Højesteret til at genoverveje sin beslutning i sidste måned, der slog ned centrale elementer i en stat lov, der regulerer naturgas boring.

The Public Utility Kommissionen og Department af Environmental Protection indgav en bevægelse med Justices der hævdede, at dele af Rettens væsentligste mening ville drage fordel af videnskabelige og akademiske beviser, og at domstolen bør også tage endnu et kig på, hvor meget af loven forbliver i kraft. < p> Advokater for dem, der med held sagsøgt for at udfordre loven sagde, at de vil modsætte sig Corbett administrationens anmodning. Den Justices smed væsentlige dele af loven, der er anlagt, impact gebyrer og begrænsede magt lokale regeringer til at afgøre, hvor gasindustrien kan fungere. Den arkivering af de to statslige organer sagde retsbogen ikke indeholder tilstrækkelige kendsgerninger vedrørende en afvejning test for at afgøre, om 2012-loven overtræder § 27 i statens forfatning erklæring om rettigheder, en bestemmelse, der henvises til som Environmental Rights Amendment. "Dette domstol udstedte sine egne faktiske resultater vedrørende appel, hvor forsøget domstol foretaget nogen konstateringer og kun den ene side havde fremlagt et minimum af dokumentation, "agenturerne hævdet. "Grundlæggende retfærdighed til en co-lige gren af ​​regeringen, samt overholdelse af denne domstols præcedens og fastlagt procedure, mandater, at Kommissionen og instituttet, rimelig mulighed for at fremlægge beviser." Advokater for sagsøgerne sagde anmodninger om ny er en lang skudt under nogen omstændigheder. "Det er virkelig slår mig som noget mere end sure druer," siger advokat Jordan Yeager, at bemærke Justices anså sagen for mere end et år efter Det blev fremført, før dem. "Det er klart de gav det fuld overvejelse." anden sagsøgernes advokat, Jonathan Kamin, sagde den nye ansøgning viste, at agenturerne har "en upassende aktiepost" i gas boring lov.

"Hvornår vil du nogensinde ser et organ til opgave at beskytte miljøet ... bede om færre standarder?" Kamin sagde.

Den administrationens advokater argumenterede for landsretten, at en tre-retfærdighed udtalelse skrevet af Chief Justice Ronald Castille lavet en række "fejer faktuelle konklusioner", der havde noget grundlag i retsbogen. Blandt dem, sagde de, er at boringen vil skade miljøet, at loven vil have en umiddelbar og ødelæggende effekt på, hvordan folk lever og at den "ændrer eksisterende forventninger til samfund og grundejere."
Related Articles:
canada goose jakke dame billig
canada goose expedition parka
canada goose jakker dame
canada goose jakke billig
canada goose jakker
brugte canada goose jakker
Om Dskif
Bestyrelsen
De ansatte
Disciplin team
Ledige stillinger
DISCIPLINER
Alpin
Langrend
Freestyle
Rulleski
Snowboard
Telemark
Bob
SKIKLUBBER
Danmarks skiklubber er for alle, der ønsker at få endnu mere ud af deres skiløb - uanset om man er begynder eller ekspert. Her dyrkes alle former indenfor Alpin, Langrend, Telemark...

Læs mere
DANMARKS SKIFORBUND
Danmarks Skiforbund
Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20
DK-2605 Brøndby
Telefon: +45 43 26 23 30
info@skiforbund.dk