© 2014 Danmark Skiforbund. Alle rettigheder reserveret.
Nyheder fra Fis-ski.com
3. januar 2014 kl. 15:14
Takanashi's winning streak continues in Chaikovsky
3. januar 2014 kl. 13:42
Sundby increases Tour leader with dominant 35 km win
3. januar 2014 kl. 12:27
Svenja Wuerth fell in Chaikovsky
3. januar 2014 kl. 11:17
Astrid Jacobsen (NOR) wins ladies 15 km pursuit free in Toblach
SPONSORER
Ønsker du at indstille din lokale udgave?

Vælg en udgave for fokuseret nyhedsdækning, når du besøger AL.com. Ønsker du at tabe sig eller spise sundere i 2014? A Birmingham udvikler har en app til thatHome Run Måltider skaber brugerdefinerede måltid planer baseret på brugernes tidsplaner, kosten restriktioner og andre personlige præferencer. (File)

Birmingham, Alabama Daniel Gleason voksede op spise godt.

Hans forældre elskede at lave mad og de begge arbejdede inrestaurants, så der var altid et dejligt måltid på bordet. < p> Men da Gleason flyttede til jurastudiet, var det en differentstory. Han kæmpede for at genskabe de retter, han havde derhjemme. Han kæmmet gennem opskrift bøger og hunteddown ingredienser på købmand, kun til at indse senere, at han hadforgotten noget. "Jeg ville bare somebodyto fortælle mig præcis, hvad jeg havde brug for at købe, så kunne jeg spise godt uden at sprænge mymeager studielån budget, "sagde han. Det var den oplevelse, der skabte gnisten for Home Run Måltider, en web-applikation Gleason udvikles. Brugere kan gå til og oprette brugerdefinerede ugentlige måltid planer ved at indtaste deres egne kost-og budgetmæssige begrænsninger, hvor meget tid de har til at lave mad og andre personlige præferencer. For eksempel, hvis de re en vegetar med en møtrik allergi, der hader løg og ønsker low-carb, budget-venlige måltider, at systemet kan håndtere det. Systemet genererer en indkøbsliste, arrangeret af supermarked midtergangen. Det giver også adgang til annoncer og kuponer. Daniel Gleason Omkring 500 opskrifter, primært fra Gleason egen familie, er indbygget i systemet, og han fortsætter med at tilføje flere. Brugere kan også tilføje deres egne opskrifter eller web-adressen på en de findes online, og data importeres.

Der er en to-ugers gratis prøveperiode, og efter det, det koster $ 10 om måneden.

Nu er et godt tidspunkt på året til at komme i gang på systemet, siger Gleason.

Vægttabet og spise sund mad er blandt de top nytårsforsætter hvert år, Spise på hjem og familie også er vigtigt for folk, tilføjede Gleason. "Jeg håber virkelig på at bare gøre måltider i hjemmet tilgængelig for alle," siger han. Gleason, 32, er en advokat, der tidligere har praktiseret gruppesøgsmål lov. Men han arbejder nu på fuld tid på Home Run Måltider. Lige nu, at systemet har et par hundrede brugere, en lille base, der gør det muligt for Gleason at reagere hurtigt på ændringer og tilføjelser, de ønsker at se, sagde han . "Det er stadig aktivt i udvikling, der er skræddersyet til, hvad brugerne søger efter," siger han.
Related Articles:
canada goose jakke parka
dba canada goose jakke
canada goose jakker
canada goose jakke outlet
canada goose jakke sverige
canada goose danmark
Om Dskif
Bestyrelsen
De ansatte
Disciplin team
Ledige stillinger
DISCIPLINER
Alpin
Langrend
Freestyle
Rulleski
Snowboard
Telemark
Bob
SKIKLUBBER
Danmarks skiklubber er for alle, der ønsker at få endnu mere ud af deres skiløb - uanset om man er begynder eller ekspert. Her dyrkes alle former indenfor Alpin, Langrend, Telemark...

Læs mere
DANMARKS SKIFORBUND
Danmarks Skiforbund
Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20
DK-2605 Brøndby
Telefon: +45 43 26 23 30
info@skiforbund.dk