© 2014 Danmark Skiforbund. Alle rettigheder reserveret.
Nyheder fra Fis-ski.com
3. januar 2014 kl. 15:14
Takanashi's winning streak continues in Chaikovsky
3. januar 2014 kl. 13:42
Sundby increases Tour leader with dominant 35 km win
3. januar 2014 kl. 12:27
Svenja Wuerth fell in Chaikovsky
3. januar 2014 kl. 11:17
Astrid Jacobsen (NOR) wins ladies 15 km pursuit free in Toblach
SPONSORER
Portsmouth, Va - A 648-fods regering fragtskib med en labyrint af rør og ventiler i sit greb skulle sejle inden for to uger at ødelægge nogle af Syriens kemiske våben, embedsmænd sagde torsdag

Den. lastrum MV Cape Ray blev åbnet for medier ture ved forsvarsministeriet for at vise de to massive behandlingsenheder, der vil neutralisere 700 tons kemiske våben, herunder sennepsgas og sarin nervegas. Teknologien er aldrig blevet testet under havet betingelser. "Det er stort set den samme kemiske proces, vi har brugt til at ødelægge vores egne materialer," siger Frank Kendall, en Understatssekretær forsvar. "Der er ingen mystik om processen." Kendall afvist at diskutere Syriens rolle i at give op de kemikalier eller aspekter af missionen forude for Cape Ray, som er en del af den amerikanske reserve flåde typisk anvendes i international og nationale katastrofer såsom jordskælv og superstorm Haiti Sandy. To kemiingeniører, der har arbejdet på Seabound systemer sagde, at de har tilføjet backup systemer og afskedigelser for at sikre systemerne fungerer i deres nye omgivelser.

Capt Rick Jordan, en 40-årig veteran i havene, sagde han har håndplukket en besætning på 35 for den mission, som ventes at tage tre måneder. Han sagde, at han ikke er blevet fortalt sin ultimative port, men sejladsen bør tage omkring 10 dage.

Søværnet vil give sikkerhed til søs, og ekstra sikkerhed vil være ombord på Cape Ray. < p> Jordan tøvede ikke med at nævne hans største bekymring under rejsen og dens mission:. oprørt hav . "Langt, vejret er vores største enkeltstående hindring på denne tur"

stout Cape Ray, der ejes af den Maritime Administration, vil blive overgivet til Søværnets Sealift kommando, når det forlader Virginia.

De to kemikalie-spise-systemer er boltet i midten af ​​lastrummets og dækket af et tykt telt af hvid plast, som vil forblive lukket under behandlingen af ​​kemikalier. Kulfiltre vil skrubbe luft ud af indhegninger. Systemet bruger vand og et kemisk cocktail til at nedbryde de giftige våben i en titanium reaktor. Affaldet produkt, som forskerne sammenlignet med afløbsrens, vil blive ødelagt på skjulte kemiske anlæg. Kemikalierne vil blive transporteret fra 12 oplagspladser i Syrien til havnen i Latakia. Russiske lastbiler, der skal bruges til at transportere kemikalier til Latakia nu ankommer i Syrien. Forsendelserne vil blive overvåget gennem GPS vejvisere fra USA samt overvågningskameraer fra kineserne. de mest giftige kemikalier vil blive behandlet først. De vil blive overført fra lastbiler over på danske og norske fragtskibe, der vil bære lasten til en italiensk havn, hvor det vil blive læsset på Cape Ray.
Related Articles:
canada goose jakker danmark
canada goose jakker
canada goose vest pris
pels til canada goose
canada goose jakke outlet
canada goose trillium parka sort
Om Dskif
Bestyrelsen
De ansatte
Disciplin team
Ledige stillinger
DISCIPLINER
Alpin
Langrend
Freestyle
Rulleski
Snowboard
Telemark
Bob
SKIKLUBBER
Danmarks skiklubber er for alle, der ønsker at få endnu mere ud af deres skiløb - uanset om man er begynder eller ekspert. Her dyrkes alle former indenfor Alpin, Langrend, Telemark...

Læs mere
DANMARKS SKIFORBUND
Danmarks Skiforbund
Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20
DK-2605 Brøndby
Telefon: +45 43 26 23 30
info@skiforbund.dk