© 2014 Danmark Skiforbund. Alle rettigheder reserveret.
Nyheder fra Fis-ski.com
3. januar 2014 kl. 15:14
Takanashi's winning streak continues in Chaikovsky
3. januar 2014 kl. 13:42
Sundby increases Tour leader with dominant 35 km win
3. januar 2014 kl. 12:27
Svenja Wuerth fell in Chaikovsky
3. januar 2014 kl. 11:17
Astrid Jacobsen (NOR) wins ladies 15 km pursuit free in Toblach
SPONSORER
Skinner tog en aflevering fra Ryan Murphy til cap en 3-mod-1 pause på 1:20 af den ekstra frist for sin 19 mål i sæsonen. Manny Malhotra scorede også for Hurricanes, der har vundet to i træk efter en fem-spil miste streak.

\r

Med Cam Ward ud med en lavere instans skade, så Khudobin sin første NHL handling siden 13 oktober. Khudobin havde været ude med en lavere instans skade og blev kaldt tirsdag efter en to-spil condition opgave i AHL.

\r

Washingtons Alex Ovechkin, skøjteløb på en ny linje med Eric Fehr og Mikhail Grabovski, brød en fire-game point-mindre stribe med et mål, men også brændte et straffespark skud. Troy Brouwer og Steve Oleksy scorede også for Capitals, der har mistet tre lige og fem af seks.

\r

Philipp Grubauer, der har hurtigt vist sig som den Capitals 'arbejdshest i mål foran Braden Holtby og Michal Neuvirth begyndte for niende gang i 12 kampe og sluttede med 29 redninger.

\r

Bortset fra Skinners clincher, orkanerne og Capitals komprimeret de mest interessante dele af spillet i en hvirvelvind fire minutters stræk tidligt i anden periode, hvor fem spillere scorede mål og Ovechkin savnede sin straf skud.

\r

Ovechkin startede spændingen med sin liga-førende 31 mål, satsningen gennem centrum is og sætte nok på hans skud, at en afbøjning af defenseman Ron Hainsey blot påført pucken til flagre, da det gik forbi Khudobin.

\r

Så frem og tilbage de gik. Malhotra for orkanerne. Brouwer for hovedstæder. Ovechkin blev trukket ned af nyslåede amerikanske Olympian Justin Faulk og givet en straf skud, men Khudobin prikkede pucken før angriberen kunne gøre et forsøg på nettet.

\r

Så Oleksy kastede pucken mod den krølle og iagttog det bliver afbøjet i nettet for kun hans andet mål i sæsonen. Skinner, der scorede det enlige mål i den første periode, fik en anden, når han sætter i en rebound at binde score på 3..

\r

Skinners første periode mål ikke var hårdt arbejde på alle. En Capitals straf for alt for mange mænd på isen blev fulgt 38 sekunder senere af en high-stikning opkald på Brooks Laich, forlader Hurricanes med en 5-on-3 fordele.

\r

Det blev hurtigt mere som 5-on-2, da Nicklas Backstrom brækkede sin stok, efterlader masser af plads til Skinner at manøvrere til højre for nettet og løfte en klods skud over sammenkrøbet Grubauer.

\r

Noter: Laich returneret efter mangler 14 ud af 15 spil med en lyske skade. ... Med F Riley Nash (underkrop) ud, Hurricanes mindede F Brett Sutter fra Charlotte i AHL. ... Capitals D John Carlson blev hædret i den første periode med en video hyldest for hans valg til den amerikanske olympiske hold. Carlson er den første spiller i franchisen historie til at repræsentere USA ved OL.


Related Articles:
canada goose outlet usa
canada goose trillium parka tan
canada goose jakke københavn
canada goose jakker til damer
canada goose trillium parka sand
canada goose vest tilbud
Om Dskif
Bestyrelsen
De ansatte
Disciplin team
Ledige stillinger
DISCIPLINER
Alpin
Langrend
Freestyle
Rulleski
Snowboard
Telemark
Bob
SKIKLUBBER
Danmarks skiklubber er for alle, der ønsker at få endnu mere ud af deres skiløb - uanset om man er begynder eller ekspert. Her dyrkes alle former indenfor Alpin, Langrend, Telemark...

Læs mere
DANMARKS SKIFORBUND
Danmarks Skiforbund
Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20
DK-2605 Brøndby
Telefon: +45 43 26 23 30
info@skiforbund.dk