© 2014 Danmark Skiforbund. Alle rettigheder reserveret.
Nyheder fra Fis-ski.com
3. januar 2014 kl. 15:14
Takanashi's winning streak continues in Chaikovsky
3. januar 2014 kl. 13:42
Sundby increases Tour leader with dominant 35 km win
3. januar 2014 kl. 12:27
Svenja Wuerth fell in Chaikovsky
3. januar 2014 kl. 11:17
Astrid Jacobsen (NOR) wins ladies 15 km pursuit free in Toblach
SPONSORER
kinesiske myndigheder indsat helikoptere, speedbåde og paramilitære politi at beslaglægge tre tons metamfetamin i en massiv razzia på en enkelt sydlige landsby berygtet for ulovlig fremstilling af narkotika.

Sikkerhedsstyrker omringet og derefter ind i landsbyen Boshe , hvor mere end en femtedel af de husstande, var mistænkt for at være involveret i eller er knyttet til produktionen af ​​og handel med narkotika, Guangdong-provinsen politi sagde på sin hjemmeside. Politi og paramilitære styrker fra fire byer blev mobiliseret i søndagens raid, og de arresterede 182 mistænkte, der arbejdede for 18 store narkotika-making ringe, opgørelsen sent torsdag sagde. Ingen blod blev udgydt, er det sagt. "Landsbyen har foretaget en kriminel narkotikaproduktion en` klan-baseret, industrialiseret drift med lokal beskyttelse, "siger politiet. " The lovovertrædere har i lang tid været frækt at begå forbrydelser, undgå undersøgelser og endda seriekobling op til voldsomt imod retshåndhævelse, "hed det i erklæringen. Kina rutinemæssigt udfører operationer rettet mod ulovlige narkotika ringe, men det er usædvanligt for en sådan bred omfattende retshåndhævende at anvende ressourcer på en gang mod en enkelt landsby. Et luftfoto lagt ud på politiets hjemmeside viste snesevis af politiets varevogne parkeret i rækker udenfor en befæstede landsby tæt bebyggede gamle huse med traditionel- stil toppede, tegltage. Endnu et billede viste en helikopter, der letter og en anden parkeret i nærheden. Speedbåde blev sendt til forhindre mistænkte flygte fra kystnære landsby ved havet. Yangcheng Evening News, en lokal avis, siger raid involverede 3.000 politifolk, der beslaglagt 3 tons metamfetamin i raid.

Billeder viste paramilitære officerer i camouflage og holde rifler stod over store kasser fyldt med store pakker af, hvad der er formentlig crystal meth.

Boshe er landsbyboere har modstået kinesiske myndigheder i årevis, blokere landsbyen indgangen med motorcykler, når ord i en razzia spredning. Landsbyboerne ville svinge replika AK-47'ere, lægge søm boards på vejen og kyle sten og hjemmelavede granater på officerer, sagde papirbaseret i Guangzhou, hovedstaden i Guangdong-provinsen. Papiret oplyser politiet først erobrede landsbyen partisekretær, der angiveligt var at beskytte operationerne lægemiddelkandidater fra myndighederne. Andre embedsmænd erobrede omfattede lokale politichef og andre politifolk. Opkald til politiet på provins-og lokalt niveau ringede ubesvarede fredag. De provinsielle politiet sagde byen Lufeng, som Boshe er i, i de seneste tre år er blevet kilden til en tredjedel af landets samlede crystal meth forsyning. Den Boshe raid var en del af "Operation Thunder", en løbende slået hårdt ned på ulovlig narkotika i Guangdong der blev lanceret i juli og har resulteret i tilbageholdelsen af ​​11.000 mistænkte og beslaglæggelse af otte tons narkotika.
Related Articles:
goose jakke
canada goose tilbud
canada goose jakke outlet
canada goose jakke pris
canada goose trillium parka
canada goose jakker dame
Om Dskif
Bestyrelsen
De ansatte
Disciplin team
Ledige stillinger
DISCIPLINER
Alpin
Langrend
Freestyle
Rulleski
Snowboard
Telemark
Bob
SKIKLUBBER
Danmarks skiklubber er for alle, der ønsker at få endnu mere ud af deres skiløb - uanset om man er begynder eller ekspert. Her dyrkes alle former indenfor Alpin, Langrend, Telemark...

Læs mere
DANMARKS SKIFORBUND
Danmarks Skiforbund
Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20
DK-2605 Brøndby
Telefon: +45 43 26 23 30
info@skiforbund.dk