© 2014 Danmark Skiforbund. Alle rettigheder reserveret.
Nyheder fra Fis-ski.com
3. januar 2014 kl. 15:14
Takanashi's winning streak continues in Chaikovsky
3. januar 2014 kl. 13:42
Sundby increases Tour leader with dominant 35 km win
3. januar 2014 kl. 12:27
Svenja Wuerth fell in Chaikovsky
3. januar 2014 kl. 11:17
Astrid Jacobsen (NOR) wins ladies 15 km pursuit free in Toblach
SPONSORER  • Del på FacebookShare på TwitterCommentShare om RedditShare om PinterestEmail
  • Print 2 jan 2014

    snore er en eneste sikkerhedsanordning. De holder din hund fra at løbe ud på gaden eller stod dem over til en hund eller menneske. Den vigtigste ting om en snor er ikke at bruge det til at styre din hund - trækker dem til dig eller væk fra noget, genplacering dem, eller narrer dem, så de er opmærksomme på dig. Du kan uforvarende lære din hund at snor er, hvad der er vigtigt, at kun reagere, når de føler vægten af ​​snor (efter alt, snor er kontrol enhed), eller værre at harmes snor.

    Flade snore er bedst. Optrækkelige / flexi ledninger er designet til at tillade at trække og afstand, fordi der altid er en vis mængde spænding på ledningen og hunden vænner sig til at trække. Når du holder en snor, hvorvidt stående, siddende eller gående, du er et træ med en snor fastgjort til dig - din hund kan ikke bevæge dig, eller din arm, selv en tomme. Med andre ord trækker får dem noget. Hold snor på ét sted, holde det ved navlen hjælper minde dig om ikke at bruge det. Hvis du vil have din hund til at flytte bruge lyd til at få deres opmærksomhed (kissy lyde osv.), og hvis det fejler, så du bevæger dig. Vis din hund, at de har brug for at bo tæt på dig, så de ved, hvor de skal hen. Gør det hele handler om dig og ikke i snor. Hvis du har en hund, der bider eller tygger på snor tænke på at bruge en letvægts kæde snor. De kan stadig tygge det, men det vil ikke være så sjovt, og du vil ikke holde erstatte snore. Husk, at det skal være om dig og ikke den snor.
Om Dskif
Bestyrelsen
De ansatte
Disciplin team
Ledige stillinger
DISCIPLINER
Alpin
Langrend
Freestyle
Rulleski
Snowboard
Telemark
Bob
SKIKLUBBER
Danmarks skiklubber er for alle, der ønsker at få endnu mere ud af deres skiløb - uanset om man er begynder eller ekspert. Her dyrkes alle former indenfor Alpin, Langrend, Telemark...

Læs mere
DANMARKS SKIFORBUND
Danmarks Skiforbund
Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20
DK-2605 Brøndby
Telefon: +45 43 26 23 30
info@skiforbund.dk