© 2014 Danmark Skiforbund. Alle rettigheder reserveret.
Nyheder fra Fis-ski.com
3. januar 2014 kl. 15:14
Takanashi's winning streak continues in Chaikovsky
3. januar 2014 kl. 13:42
Sundby increases Tour leader with dominant 35 km win
3. januar 2014 kl. 12:27
Svenja Wuerth fell in Chaikovsky
3. januar 2014 kl. 11:17
Astrid Jacobsen (NOR) wins ladies 15 km pursuit free in Toblach
SPONSORER  • Del på FacebookShare på TwitterCommentShare om RedditShare om PinterestEmail
  • Print 2 jan 2014

    Mens mange fønikerne krympede sig over at blive kaldt en "racistisk ødemark", er det vigtigt at forstå, at på grund af udlændingemyndighederne kampe, våbenlove (eller mangel på samme), berygtede forsøg, og at være skydeskive for de sene nattetimer vittigheder, der er det billede, mange mennesker i USA, der aldrig har været i Arizona, har i den stat. Den 2. januar 2014 ved indvielsen af ​​Phoenix Råd på den smukt restaurerede Orpheum Theater i downtown Phoenix, viste en mere ærlig billede af byen, som regel ikke er omfattet af nationale medier.

    Mere PhotosView alle 10 billeder
  • Phoenix Rådet er unik på mange måder. I modsætning til mange byer, er det vennetjenester. Selvom vælgerne har en tendens til at vide, i hvilket parti en kandidat kan tilhøre, er medlemmer, der vælges fra den samlede pulje af ansøgere, der kører. Også, i modsætning de tilsyneladende Borgmester-dominerede byer, som New York eller Chicago, borgmester i Phoenix Greg Stanton har netop én stemme, og Rådets medlemmer giver en masse magt i beslutningsprocessen.

    Der er forskudte vilkår, og der var fire medlemmer valgt i november, der blev svoret i. Det mest slående ting ved ceremonien, og hvad ville være overraskende for et nationalt publikum (eller endda en Arizona publikum for ti år siden), var mangfoldigheden på displayet. Det tema blev infunderet hele morgenen, fra før-cermony Mariachi Pasion musikere til påkaldelse af indianske Forbindelser til nationalsangen sunget af en afrikansk-amerikansk high schooler Joseph Chandler til sammensætningen af ​​det nye råd, selv. Fem af de otte medlemmer af det nye råd er kvinder og / eller minoriteter. "Jeg tror 2014 bliver et stort år for Arizona," sagde Abraham James, en arkitekt i Phoenix, "Jeg er begejstret de to nye kvinder slutter sig til Rådet. " Mens mangfoldighed er vigtig, en mangfoldighed af personligheder ledelsesstile, og meninger er lige så afgørende for den økonomiske fremtid for Phoenix. Mens det var en meget optimistisk, let's-all-get-sammen arrangement, forskellen af ​​politiske overbevisninger, fra Sal DiCiccio fortalervirksomhed af mindre regering til Kate Gallego shout-out til fagforeninger og Phoenix medarbejdere, var tilsyneladende. Men også var den lyse fremtid Phoenix har med denne overlegne lederskab gruppe. Carlos Velasco, direktør for Fuerza Local, en sammenslutning af spansk-talende erhvervsledere inden for Local First Arizona, opsummerede de følelser de fleste af de smilende deltagere, der slentrede ud i den solrige, 62-graders vejr efter ceremonien: "Jeg er begejstret for den nye Phoenix Råd. Dets ledelse er entusiastisk, innovativ og engageret i at opbygge en succesrig by. "
Om Dskif
Bestyrelsen
De ansatte
Disciplin team
Ledige stillinger
DISCIPLINER
Alpin
Langrend
Freestyle
Rulleski
Snowboard
Telemark
Bob
SKIKLUBBER
Danmarks skiklubber er for alle, der ønsker at få endnu mere ud af deres skiløb - uanset om man er begynder eller ekspert. Her dyrkes alle former indenfor Alpin, Langrend, Telemark...

Læs mere
DANMARKS SKIFORBUND
Danmarks Skiforbund
Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20
DK-2605 Brøndby
Telefon: +45 43 26 23 30
info@skiforbund.dk