© 2014 Danmark Skiforbund. Alle rettigheder reserveret.
Nyheder fra Fis-ski.com
3. januar 2014 kl. 15:14
Takanashi's winning streak continues in Chaikovsky
3. januar 2014 kl. 13:42
Sundby increases Tour leader with dominant 35 km win
3. januar 2014 kl. 12:27
Svenja Wuerth fell in Chaikovsky
3. januar 2014 kl. 11:17
Astrid Jacobsen (NOR) wins ladies 15 km pursuit free in Toblach
SPONSORER
I scripted verden af ​​højt profilerede diplomati, er enhver bevægelse planlægges uger i forvejen, med siddepladser diagrammer, menuer og toasts underlagt omhyggelig granskning.

Så forestille Storbritanniens overraskelse, da Mikhail Gorbatjov foretaget en uanmeldt , spontan besøg statsministerens bopæl på 10 Downing Street i London. Det skete i december 1984, hvor den fremtidige sovjetiske leder _ chefarkitekt af liberaliseringen program kaldet perestrojka _ gjort en skelsættende tur til Storbritannien . Bagefter en imponerede premierminister Margaret Thatcher sagde den amerikanske præsident Ronald Reagan, at Gorbatjov var en mand Vesten kunne gøre forretninger med. Gorbatjovs improviseret optræden på statsministerens hjem blev afsløret i et fortroligt telegram offentliggjort fredag ​​af Rigsarkivet under "30-års-reglen" for afklassificering af hemmelige dokumenter. Det blev sendt på snarest til Thatchers fest i Hong Kong, hvor hun var på rejse. Hun havde mødt Gorbatjov fire dage tidligere i England. I hvad det hedder "en nysgerrig episode," den 20 december telegram beskriver, hvordan Gorbatjov _ med sin egen omgangskreds og en britisk sikkerhed agent tildelt ham _ besluttet at droppe ind på Downing Street mens kørsel fra Houses of Parliament til den sovjetiske ambassade. "Tilsyneladende, da han passerede Downing Street, udtrykte han et ønske om, at ydersiden af ​​nr. 10," telegrammet stater. Den siger den britiske sikkerheds agent "forhandlet adgang" til den sikrede gade med politimanden på vagt, at bemærke acidly at politibetjenten ikke informerede statsministerens personale inde i boligen. < p> Den siger Gorbatjov vandrede op til den berømte hoveddøren og var Lad ved en anden politimand. "De blev optaget af politimanden på døren til forhallen (kun). De havde gået før enhver privat sekretær nåede stedet _ efter sigende i god humor, "telegrammet sagt. Gorbatjovs interesse bedt Thatchers personale til at overveje at statsministerens mand tilbyde Gorbatjov en" ordentlig tur af de statslige værelser. " Men Foreign Office frarådes denne plan, som aldrig blev formelt foreslået Thatcher. Mark Dunton, optegnelser specialist på Rigsarkivet, sagde hændelsen viser Gorbatjovs selvtillid.

"Det viser, hvad en anden slags person, han var," sagde han. "Det er ikke den måde, denne protokol normalt fungerer. Den er uortodoks. Jeg kan forestille mig embedsmænd Downing Street bliver overrumplet."

Den nyligt udgivet dokumenter indeholder også Thatchers fortroligt notat til Reagan beskriver de fem timer, hun tilbragte på hendes land hjem, terner, i samtaler med Gorbatjov, en stigende stjerne i det sovjetiske system, der ville overtage sit lederskab det følgende år. "Han er forholdsvis åben på måde og intelligent," Thatcher sagde Gorbatjov. "Han er venlige og har en vis charme og humor. Han lytter opmærksomt til, hvad den anden person siger. Han taler hurtigt, og i modsætning til den miskrediterede måde sovjetiske ledere, ikke bare holde os til forberedte udsagn .... jeg faktisk temmelig kunne lide ham. "
Related Articles:
canada goose trillium parka sort
canadian goose vest
rød canada goose jakke
canada goose vest tilbud
canada goose icicle vest
canada goose jakke dk
Om Dskif
Bestyrelsen
De ansatte
Disciplin team
Ledige stillinger
DISCIPLINER
Alpin
Langrend
Freestyle
Rulleski
Snowboard
Telemark
Bob
SKIKLUBBER
Danmarks skiklubber er for alle, der ønsker at få endnu mere ud af deres skiløb - uanset om man er begynder eller ekspert. Her dyrkes alle former indenfor Alpin, Langrend, Telemark...

Læs mere
DANMARKS SKIFORBUND
Danmarks Skiforbund
Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20
DK-2605 Brøndby
Telefon: +45 43 26 23 30
info@skiforbund.dk