© 2014 Danmark Skiforbund. Alle rettigheder reserveret.
Nyheder fra Fis-ski.com
3. januar 2014 kl. 15:14
Takanashi's winning streak continues in Chaikovsky
3. januar 2014 kl. 13:42
Sundby increases Tour leader with dominant 35 km win
3. januar 2014 kl. 12:27
Svenja Wuerth fell in Chaikovsky
3. januar 2014 kl. 11:17
Astrid Jacobsen (NOR) wins ladies 15 km pursuit free in Toblach
SPONSORER
Ønsker du at indstille din lokale udgave?

Vælg en udgave for fokuseret nyhedsdækning, når du besøger AL.com. Denver Post udpeger ukrudt editor til at føre tilsyn med ukrudt kultur, opdragelse og pot, recipesPartygoers ryge marihuana i løbet af et forbud-æra tema nytårsaften parti fejrer starten på detail pot salg på en bar i Denver, sent tirsdag 31 december, 2013. Colorado begyndte marihuana detailsalget på Jan 1. en dag nogle kalder Green onsdag. " (AP Photo / Brennan Linsley)

Denver, Colorado - Det har skabt en enestående mulighed for mindst én journalist. Ricardo Baca er udpeget af Denver Post, som dets "marijuana editor."

Baca pligt involverer alle aspekter af marihuana og papiret har lanceret et websted kaldet "The Cannibist" dedikeret til ukrudt dækning.

Den vil omfatte typiske segmenter om lovligheden og medicinsk anvendelse af puljen, men det vil også dække uudforsket territorium. Der er fremhævede opskrifter på, hvordan man korrekt tilberede ukrudt i fødevarer såsom og Sørg for at skabe kontroverser, et andet emne vil være forældre og ukrudt, og hvordan man kan håndtere at tale om lægemidler med børn. Sitet er vært for et interaktivt kort over apoteker i hele staten, som allerede har landet tunge trafik som godt. Ifølge en Gallup Poll, støtte legalisering af marihuana. Colorado stemte for at legalisere hash og begyndte salget af stoffet den 1. januar. I dag to af legalisering, tusindvis af Colorado borgere stod i kø for lovligt at købe hash. Ca. 3,5 gram "Bubba Kush" er $ 40 og pot-snøret trøfler er $ 9 pr The Washington Post. Afgiften? Mere end $ 10 værd. Pot forventes at samle mere end for Colorado. The Post hjemmeside er mildt tungen-i-kinden med overskrifter som "en stoney nytårsaften", men er meget voksen i sin præsentation og vil blive behandlet som sådan, per Baca. "Vi ønsker også at fortælle historier fra perspektiver af apotek ejer, cannabis forbruger, anti-pot aktivister, de growhouse arbejdstagerne og forstæder gruppe af mødre, der mødes en gang om ugen til semi- hemmeligt røg ud i deres kældre eller baghaver, "Baca sagde. "Vi vil også dokumentere, hvordan Colorado love varierer fra dem i Washington, Uruguay og Holland. Og vi vil tale om de bedste videospil af året for at spille, mens under indflydelse, amerikansk TV trend mod pot-venlighed og masser, meget mere, "Baca fortalte The Guardian. " Du kan se de hjemmesider, der har den store pot blad, der skriver i stoner nomenklatur og jargon, "Baca udtalte til. "Det er ikke til at være os ... Jeg tror, ​​at nogle af de professionelle skrivning ud af kulturen i cannabis hasn t været fuldt udforsket." Der er en stilling op til grab anses som "weed- kritiker ", som Baca siger allerede har vundet mere end 100 ansøgninger. Der var mere alvorlig nyhed torsdag en dag efter legalisering. Militæret blev mindet om, at alle i pot rygning aktiviteter og tilfældige dopingtest vil være fremherskende. Selvom hash er lovligt i staten, brugere og distributører er stadig De kommende måneder i Colorado vil være yderst indflydelsesrige på, hvordan resten af ​​landet reagerer legalisering, og hvis stater vælger at foreslå en lignende lovgivning.
Related Articles:
canada goose trillium parka cg55
vest canada goose
canada goose jakke brun
canada goose outlet danmark
canada goose alberta vest
køb canada goose jakke billigt
Om Dskif
Bestyrelsen
De ansatte
Disciplin team
Ledige stillinger
DISCIPLINER
Alpin
Langrend
Freestyle
Rulleski
Snowboard
Telemark
Bob
SKIKLUBBER
Danmarks skiklubber er for alle, der ønsker at få endnu mere ud af deres skiløb - uanset om man er begynder eller ekspert. Her dyrkes alle former indenfor Alpin, Langrend, Telemark...

Læs mere
DANMARKS SKIFORBUND
Danmarks Skiforbund
Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20
DK-2605 Brøndby
Telefon: +45 43 26 23 30
info@skiforbund.dk