© 2014 Danmark Skiforbund. Alle rettigheder reserveret.
Nyheder fra Fis-ski.com
3. januar 2014 kl. 15:14
Takanashi's winning streak continues in Chaikovsky
3. januar 2014 kl. 13:42
Sundby increases Tour leader with dominant 35 km win
3. januar 2014 kl. 12:27
Svenja Wuerth fell in Chaikovsky
3. januar 2014 kl. 11:17
Astrid Jacobsen (NOR) wins ladies 15 km pursuit free in Toblach
SPONSORER
Indiens premierminister sagde fredag, at han ville træde til side efter 10 år i embedet, hvilket banede vejen for Rahul Gandhi til at tage tøjlerne i verdens største demokrati, hvis hans parti er ved magten i dette års valg.

Kun i sin tredje pressekonference i et årti, Singh sagde, at Gandhi _ den 43-årige arving til Indiens Nehru-Gandhi politisk dynasti _ har de bedste legitimationsoplysninger til at blive den næste leder af Kongressen og statsminister. Singh er 81 og ikke forventedes at søge et andet udtryk.

"Jeg har udelukket mig ud som en statsministerkandidat," siger Singh. "Rahul Gandhi har fremragende legitimationsoplysninger ... Jeg håber, at partiet vil tage den rigtige beslutning på det rigtige tidspunkt." fredagens pressemøde kommer på et tidspunkt, hvor Kongrespartiet bestand er lav, ramt af korruption skandaler, interne fejder, og en manglende evne til at håndtere en snublende økonomi og dybt rodfæstede problemer med fattigdom, infrastruktur og uddannelse. Oppositionen Bharatiya Janata Party, ledet af Narendra Modi, har momentum forud for valget i maj, efter trouncing Kongressen i de seneste delstatsvalg. Afstemningen blev set som en sporvidde på vælgernes stemning i denne sekulære demokrati på 1,2 mia. Singh sagde, at det ville være katastrofalt, hvis Modi blev premierminister. Modi, ledende minister af western Gujarat stat for de seneste 11 år, er krediteret med dreje sin vestlige delstat i en industriel oase. Men kritikere spørgsmålstegn ved, om det hinduistiske nationalistiske chef kan være en virkelig sekulær leder i Indiens mange kulturer. Modi er blevet beskyldt for at gøre lidt for at stoppe anti-muslimske optøjer i staten i 2002, hvilket efterlod mere end 1.000 døde. "Uden at diskutere berettigelsen af ​​Modi, ville det være katastrofalt for landet at have Narendra Modi som den næste premierminister," siger Singh. Adspurgt om BJP hævder, at han var en "svag" premierminister Singh svarede: "Hvis der ved en stærk premierminister de betyder du præsidere over massakren på uskyldige borgere på gaderne i Ahmadabad, hvis der er et mål for styrken, jeg tror ikke, det er den slags styrke dette land har brug for, mindst af alt fra sin premierminister. " Ahmadabad er det kommercielle centrum af Gujarat. Modi har nægtet nogen rolle i volden, og han siger, at han ikke har noget ansvar for drabene. Sidste måned, han sagde, han var rystet til kernen af ​​volden og hans regering reagerede på det hurtigt og beslutsomt. Singh, en teknokrat, blev valgt til at udfylde statsministerens sæde i 2004 af Sonia Gandhi, enke efter myrdede premierminister Rajiv Gandhi. Men han er blevet bredt set som en regent, holde sædet varmt, indtil Rahul Gandhi var klar til at tage, hvad nogle ser som sin førstefødselsret.

Singh også behandlet den seneste diplomatiske furore mellem Indien og USA, udløste ved anholdelse og kropsvisitering i New York af en indisk diplomat beskyldes for underpaying hendes indiske pige.

Singh sagde forbindelser med Det Forenede terne er en topprioritet. "For nylig har der været nogle afbrydelser," sagde han. "Men jeg tror, ​​at disse er midlertidige aberration. Diplomati skal have en chance for at løse disse forskelle."
Related Articles:
canada goose jakke billig
canada goose dame jakke
canada goose vest
canada goose billig jakke
canada goose jakke dame billig
canada goose men
Om Dskif
Bestyrelsen
De ansatte
Disciplin team
Ledige stillinger
DISCIPLINER
Alpin
Langrend
Freestyle
Rulleski
Snowboard
Telemark
Bob
SKIKLUBBER
Danmarks skiklubber er for alle, der ønsker at få endnu mere ud af deres skiløb - uanset om man er begynder eller ekspert. Her dyrkes alle former indenfor Alpin, Langrend, Telemark...

Læs mere
DANMARKS SKIFORBUND
Danmarks Skiforbund
Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20
DK-2605 Brøndby
Telefon: +45 43 26 23 30
info@skiforbund.dk