© 2014 Danmark Skiforbund. Alle rettigheder reserveret.
Nyheder fra Fis-ski.com
3. januar 2014 kl. 15:14
Takanashi's winning streak continues in Chaikovsky
3. januar 2014 kl. 13:42
Sundby increases Tour leader with dominant 35 km win
3. januar 2014 kl. 12:27
Svenja Wuerth fell in Chaikovsky
3. januar 2014 kl. 11:17
Astrid Jacobsen (NOR) wins ladies 15 km pursuit free in Toblach
SPONSORER  • Del på FacebookShare på TwitterCommentShare om RedditShare om PinterestEmail
  • Print 2 jan 2014

    Rockstar Games postet mere afklaring i forhold til de seneste forbud bliver udstedt i "GTA Online" efter udgivelsen af ​​1.08 patch til "GTA 5." Ifølge en samtale fra Rockstar Support Twitter-side på 31 December, en fan ville vide, om spillere kan få forbudt ved at bruge den hackede penge, der blev begavet. En anden person ville vide, om indsamling dusører indeholder illegitime kontanter også ville resultere i et forbud.

    Mere PhotosView alle 20 billeder
  • En ansat fra supportteam reagerede ved at sige, at spillere fra begge ovennævnte tilfælde ikke vil blive straffet. Han gik på at gentage, at brugerne "har intet at bekymre sig om", hvis de ikke er snyd og modding.

    Rockstar Games tidligere bekræftet, at udviklingen team ikke skal straffe personer, der modvilligt modtaget en stor sum in-game valuta, der kom fra en hacker. Det fremgår, at udgifterne og opnå de dusører fra den illegitime kontanter ikke vil blive klassificeret som snyd og modding enten. For at bekæmpe den seneste runde af hacks, Rockstar Games for nylig udgivet en varm fix patch til "GTA 5 . "Som et resultat, modificerede lobbyer er væsentligt deaktiveret. Virksomheden er også planer om at frigive flere patches til at løse de snyd og modding problemer, der plager "GTA Online." Du kan tage et kig på nogle skærme fra multiplayer mode i den seneste rate fra " Grand Theft Auto "franchise i diasshowet til venstre for denne artikel.
Om Dskif
Bestyrelsen
De ansatte
Disciplin team
Ledige stillinger
DISCIPLINER
Alpin
Langrend
Freestyle
Rulleski
Snowboard
Telemark
Bob
SKIKLUBBER
Danmarks skiklubber er for alle, der ønsker at få endnu mere ud af deres skiløb - uanset om man er begynder eller ekspert. Her dyrkes alle former indenfor Alpin, Langrend, Telemark...

Læs mere
DANMARKS SKIFORBUND
Danmarks Skiforbund
Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20
DK-2605 Brøndby
Telefon: +45 43 26 23 30
info@skiforbund.dk