© 2014 Danmark Skiforbund. Alle rettigheder reserveret.
Nyheder fra Fis-ski.com
3. januar 2014 kl. 15:14
Takanashi's winning streak continues in Chaikovsky
3. januar 2014 kl. 13:42
Sundby increases Tour leader with dominant 35 km win
3. januar 2014 kl. 12:27
Svenja Wuerth fell in Chaikovsky
3. januar 2014 kl. 11:17
Astrid Jacobsen (NOR) wins ladies 15 km pursuit free in Toblach
SPONSORER
T han følgende redaktionelle dukkede torsdag i Chicago Tribune:.

Dow Jones Industrial Average sluttede året på et rekordhøjt, selv justering for inflation

Dow er jo den mest sete mål for amerikansk økonomisk vitalitet. Det er også blevet noget af en Boogeyman i debatten om indkomstulighed - at stige en formodet symbol på de rige bliver rigere, mens alle andre kampe. Husk dog, at så længe lager ejerskab er faldet siden starten af ​​den Store Recession, omkring halvdelen af ​​amerikanerne har investeringer i markedet.

Med sin stærke præstation i 2013, landets ledende indikator marked overvandt . dæmoner, der har plaget virksomhedernes og forbrugernes tillid i den seneste tid Overveje udfordringerne i de sidste 14 år, da Dow ramte den tidligere inflationskorrigerede højt på 14 Januar 2000: sprængningen af ​​internettet boble i 2000, 11 september terrorangreb, kriseramt boligmarked, en nær-nedsmeltning af økonomien i 2008-09, den Store Recession og dvælende tømmermænd, høj arbejdsløshed og år efter år af politisk hårdknude i Washington.

Alligevel Dow kridtet op en 26 procent gevinst i 2013. Sure, der kunne afspejle irrationelle overflod, til at huske tidligere Fed formand Alan Greenspan berømte udtryk i 1996 sin bekymring for, at investor begejstring var overgår grundlæggende markedsvilkår. (The Dow derefter var lavere end 6.500 Det lukkede tirsdag 16.576..) Det er bestemt blevet næret af Feds prangende bond-køber stimulus

Men det afspejler nogle -. Vi vil gå ud på en Afkvist her -. ægte grund til tillid Nationens bruttonationalprodukt, det bredeste mål for økonomisk vækst, slogged sammen på 2 procent i 2012, men er steget hvert kvartal i 2013 og ramte en imponerende 4,1 procent i tredje kvartal. Inflationen er spandt. Virksomhedernes overskud er steget til 1900 milliarder dollar, som i tredje kvartal, næsten tredobbelt overskuddet booket i samme kvartal for fem år siden. Påbegyndt boligbyggeri og eksisterende home salget steg i det meste af landet. Nationens ledigheden lå på 7,0 procent i november, ned fra 7,8 procent i november 2012, og det laveste siden november 2008. Der er tegn på, at andre økonomier i verden kan være et mindre træk på USA i 14 år siden, Dow sidste årets udgang høj, har markeder verden avanceret som det frie initiativ og den internationale konkurrence har blomstret. The World Federation of Exchanges pløkke værdien af ​​børsnoterede selskaber på store globale udvekslinger på et rekordstort 63400 milliarder dollar i november, overstiger den tidligere rekord sat i oktober 2007. Nogle af Amerikas top handelspartnere har haft fremgang, også: Det tyske DAX aktieindeks nåede en all-time high i sidste uge, og Japans Nikkei skudt op 57 procent i 2013 Hundreder af millioner af mennesker er blevet løftet ud af fattigdom.. Informationsteknologien har bundet verden sammen i et omfang, der var svært at forestille sig for 14 år siden. Ja, at den internationale konkurrence har lagt mere pres på det amerikanske jobmarked og amerikanske lønninger, som forblive flad. Ingen ens siger 2014 vil ikke kræve nerver af stål. Vi ved, hvor sårbare økonomier til uventede begivenheder. Men efter så mange udfordringer, kan vi se på 2013 som et meget godt år.
Related Articles:
canada goose tilbud
canada goose trillium parka
canada goose jakke størrelsesguide
canada goose danmark outlet
canada goose vest freestyle
canada goose jakke outlet
Om Dskif
Bestyrelsen
De ansatte
Disciplin team
Ledige stillinger
DISCIPLINER
Alpin
Langrend
Freestyle
Rulleski
Snowboard
Telemark
Bob
SKIKLUBBER
Danmarks skiklubber er for alle, der ønsker at få endnu mere ud af deres skiløb - uanset om man er begynder eller ekspert. Her dyrkes alle former indenfor Alpin, Langrend, Telemark...

Læs mere
DANMARKS SKIFORBUND
Danmarks Skiforbund
Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20
DK-2605 Brøndby
Telefon: +45 43 26 23 30
info@skiforbund.dk