© 2014 Danmark Skiforbund. Alle rettigheder reserveret.
Nyheder fra Fis-ski.com
3. januar 2014 kl. 15:14
Takanashi's winning streak continues in Chaikovsky
3. januar 2014 kl. 13:42
Sundby increases Tour leader with dominant 35 km win
3. januar 2014 kl. 12:27
Svenja Wuerth fell in Chaikovsky
3. januar 2014 kl. 11:17
Astrid Jacobsen (NOR) wins ladies 15 km pursuit free in Toblach
SPONSORER
Ønsker du at indstille din lokale udgave?

Vælg en udgave for fokuseret nyhedsdækning, når du besøger AL.com. Reese Dismukes den lim, der holder det hele sammen for Auburn dominerende offensiv linje Auburn center Reese Dismukes pass blokke i løbet af tigre 43-38 sejr over Georgien. (Todd Van Emst / Auburn Media Relations)

Newport Beach, Californien - Før hver Auburn spil denne sæson, har Reese Dismukes gik ud til midtbanen, næsten altid ved siden af ​​Chris Davis, en af ​​to kaptajner valgt til at repræsentere tigrene i mønten toss.For Dismukes, den ære er realiseringen af ​​et mål, en rolle han havde i high school på Spanish Fort og en rolle, han har altid følt stand til at fylde på Auburn.Even når ingen andre har set disse egenskaber. "mener jeg, Jeg har altid været leder af denne handling, "Dismukes sagt. "Selv sidste år, (når) jeg ikke få en masse kredit for det." Kun et år siden, forestillingen om, at Dismukes ville fremstå som den offensive kaptajn ville have overrasket mest Auburn fans.Beyond det faktum, at han er noget af en anomali som en Underclassman i kaptajnens rolle - Dismukes trods tre år i startopstillingen, er kun en junior - Dismukes blev suspenderet for 2012 sæsonåbningen, resultatet af en anholdelse for offentlig beruselse ugen før Auburn åbnet dens skæbnesvangre sæsonen mod Clemson, et tegn på at han havde til at rydde op nogle off-the-field issues.But når Gus Malzahnarrived på campus, tørrede han tavlen ren for hele roster, og DismukesIn processen blev Dismukes præcis den type leder hårdt brug for på en Auburn offensiv linje, der ikke er udstyret med en enkelt senior. "Jeg er i en position, hvor du slags nødt til at være, gøre alle de opkald og den slags ting. Dismukes sagt." Just slags omfavnede denne rolle og derefter tog det til det næste niveau. "Da Malzahn ankom på campus, udstedte han en udfordring for Auburn mest erfarne spillere, opfordrer seniorer og nogle juniorer til at tage ejerskab over deres egne team.Dismukes besvaret klokke." Han er en udvidelse af sine trænere, forlanger han, at de andre offensive spillere træne på et højt niveau, og det er, hvad det tager, "Malzahn sagt." At have et mesterskab type hold, du har fået til at have ledere, der virkelig hæver overliggeren for resten af ​​deres holdkammerater. Det kan t bare være trænere. "Fra starten Dismukes fintmaskede godt med no-nonsense stil af ny offensiv linje træner JB Grimes, så blev assistentens højre hånd som Grimes udformet nationens mest forbedrede foran fem." Reese, han er den slags fyr, som han er leder af den offensive linje, "fullbackJay Proschsaid." Han er ekstremt fodbold smart, og alle stoler på ham og lytter til, hvad han siger før hvert spil. Så han er den slags fyr. "Sigtet gøre alle linjen kalder langs fronten, centret er altid en naturlig leder, men Dismukes blev mere end det, den drivende kraft bag Auburn lovovertrædelse og nationens mest dominerende kører spillet." Han er den lim. Han er, hvad holder det hele sammen, "Grimes sagde efter SEC Championship Game." De fineste leder jeg nogensinde har haft, sej, smart, hurtig, hurtig, stærk, afbalanceret, blot en af ​​de bedste fodboldspillere jeg nogensinde har været omkring "

AL.com dækning |... 2013 Auburn Joel A. Erickson historier, mening, nyheder Tak for din tilmelding Du vil modtage dit første nyhedsbrev inden for 24 timer for at få vist og abonnere på nogen af ​​vores andre nyhedsbreve, bedes .
Related Articles:
canada goose expedition parka
canada goose trendsales
canada goose outlet danmark
canada goose jakke dame tilbud
canada goose jakker danmark
canada goose outlet sverige
Om Dskif
Bestyrelsen
De ansatte
Disciplin team
Ledige stillinger
DISCIPLINER
Alpin
Langrend
Freestyle
Rulleski
Snowboard
Telemark
Bob
SKIKLUBBER
Danmarks skiklubber er for alle, der ønsker at få endnu mere ud af deres skiløb - uanset om man er begynder eller ekspert. Her dyrkes alle former indenfor Alpin, Langrend, Telemark...

Læs mere
DANMARKS SKIFORBUND
Danmarks Skiforbund
Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20
DK-2605 Brøndby
Telefon: +45 43 26 23 30
info@skiforbund.dk