© 2014 Danmark Skiforbund. Alle rettigheder reserveret.
Nyheder fra Fis-ski.com
3. januar 2014 kl. 15:14
Takanashi's winning streak continues in Chaikovsky
3. januar 2014 kl. 13:42
Sundby increases Tour leader with dominant 35 km win
3. januar 2014 kl. 12:27
Svenja Wuerth fell in Chaikovsky
3. januar 2014 kl. 11:17
Astrid Jacobsen (NOR) wins ladies 15 km pursuit free in Toblach
SPONSORER
papirer - som begge har spillet en rolle i at udgive Snowden intelligens guldgrube - foreslog sent onsdag, at den tidligere National Security Agency entreprenørens afsløringer om USA 'verden-spænder spionage program var af en sådan offentlig interesse, at de opvejer eventuelle forseelser.

\r

I betragtning af den enorme værdi af de oplysninger, han har åbenbaret, og det misbrug, han har udsat Mr. Snowden fortjener bedre end et liv i permanent eksil, frygt og flugt, Times sagde, kalder enten for en plea bargain, nogle form af mildhed eller en væsentligt reduceret straf.

\r

The Guardian sagde det håbet rolige hoveder inden for de nuværende (US) administration arbejder på en strategi for at give Mr. Snowden for at vende tilbage til USA med værdighed, og præsidenten til at bruge sine udøvende beføjelser til at behandle ham humant og i en måde, der ville være et lysende eksempel om værdien af ​​informanter og ytringsfriheden selv.

\r

Men papiret sagde også, det var svært at forestille præsident Barack Obama giver leaker benådning, han fortjener.

\r

Lige før hans Hawaii ferie, præsident Obama syntes at afvise tanken, siger:

\r

Dette har gjort unødig skade på de amerikanske efterretningskilder og amerikanske diplomati ...

\r

Men nogle aren t sikker på hvad du mener:

\r

fyr gjorde nogle dårlige ting i form af at udsætte hemmeligheder, men han også gjorde nogle ting, der skulle gøres, sagde New York bosiddende James Mulligan.

\r

Jeg tror når du giver vore fjender adgang til ting, vi skal holde hemmeligt, så ja du skadet os, sagde DC bosiddende Donald Brown.

\r

Begge aviser offentliggjort deres ledere online inden for et par timer af hinanden, men Guardian redaktør Alan Rusbridger sagde papirer 'appeller blev ikke koordineret i forvejen.

\r

Komplet sammentræf, sagde han i en email. Han krediteres de juridiske tilbageslag på NSA indenlandske vod, spionage reformer foreslået af Obamas privatliv gennemgang team og Silicon Valley virksomheder 'seneste topmøde i Det Hvide Hus med at bringe tingene på spidsen.

\r

Vi begge havde den samme tanke - at efter de temmelig ekstraordinære begivenheder lige før Xmas ... det (ville) være (god) til at sige noget ved årets udgang, siger han.

\r

Snowden i øjeblikket bosat i Rusland efter en mislykket forsøg på at rejse til Latinamerika, hvor han var blevet tilbudt asyl. Han står over for spionage afgifter i forbindelse med sine lækager, som amerikanske embedsmænd har beskrevet så skadelig eller endda livstruende, men snak om amnesti har cirkuleret i flere uger efter, at idéen først blev søsat af senior NSA embedsmand Rick Leggett.

\r

En juridisk analytiker, der har fulgt Snowden saga sagde, at han tvivlede på amnesti snak ville beløbe sig til meget.

\r

avis ledere har cirka nul procent chance for at flytte Justitsministeriet fra sin stilling, sagde forfatteren Jeffrey Toobin, en tidligere føderal anklager og en kritiker af Snowden s oplysninger.

\r

Toobin bemærkede også, at begge aviser har påberåbt sig Snowden som en kilde til historier om NSA. The Guardian har gjort det direkte gennem journalist Glenn Greenwald, og The New York Times indirekte, takket være en aftale Guardian slog med papiret tilbage i juli.

\r

Vi som journalister har en særlig omsorg for vores kilder, siger han.

\r

USA embedsmænd ikke straks tilbage opkald om en kommentar torsdag. Snowden russiske advokat, Anatolij Kucherena, kunne ikke umiddelbart nås.


Related Articles:
canada goose jakke sverige
jakke canada goose
køb canada goose jakke online
canada goose jakke parka
canada goose jakke dame tilbud
canada goose trendsales
Om Dskif
Bestyrelsen
De ansatte
Disciplin team
Ledige stillinger
DISCIPLINER
Alpin
Langrend
Freestyle
Rulleski
Snowboard
Telemark
Bob
SKIKLUBBER
Danmarks skiklubber er for alle, der ønsker at få endnu mere ud af deres skiløb - uanset om man er begynder eller ekspert. Her dyrkes alle former indenfor Alpin, Langrend, Telemark...

Læs mere
DANMARKS SKIFORBUND
Danmarks Skiforbund
Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20
DK-2605 Brøndby
Telefon: +45 43 26 23 30
info@skiforbund.dk