© 2014 Danmark Skiforbund. Alle rettigheder reserveret.
Nyheder fra Fis-ski.com
3. januar 2014 kl. 15:14
Takanashi's winning streak continues in Chaikovsky
3. januar 2014 kl. 13:42
Sundby increases Tour leader with dominant 35 km win
3. januar 2014 kl. 12:27
Svenja Wuerth fell in Chaikovsky
3. januar 2014 kl. 11:17
Astrid Jacobsen (NOR) wins ladies 15 km pursuit free in Toblach
SPONSORER • Del på FacebookShare på TwitterCommentShare om RedditShare om PinterestEmail
 • Print 2 jan 2014

  Masahiro Sakurai har udsendt en ny opdatering om udviklingen af ​​"Super Smash Bros 4" på Nintendo Wii U og Nintendo 3DS. Ifølge en rapport fra The Escapist Magazine på 31 December, spillet direktør antydede, at produktionen kunne være afsluttet i sin klumme fra seneste nummer af Famitsu gaming magasin.

  Mere PhotosView alle 20 billeder
 • Han afslørede, at udviklingen team er på et punkt, hvor de vil kunne lide at frigive" Super Smash Bros 4 "så hurtigt som muligt. Dog vil de ansatte også gerne opretholde kvaliteten af ​​crossover kampene titel. Du kan finde nogle skærme af multiplatform videospil i diasshowet galleri placeret til venstre for denne artikel og kommentarerne fra Masahiro Sakurai nedenfor (høflighed af Siliconera og The Escapist Magazine):

  Vi re på et tidspunkt, hvor vi gerne vil frigive den nye titel så hurtigt som muligt, og tilbyde noget sjovere end nogensinde.

  En mere specifik udgivelsesdato for "Super Smash Bros 4 "er endnu ikke blevet annonceret. Videoen Spillet blev allerede bekræftet at være en 2014 titel til Nintendo Wii U og Nintendo 3DS. En repræsentant fra Nintendo tidligere antydet, at det kan være på vej ud i forårssæsonen, men selskabet har siden erklæret, at den enkelte er blevet fejlciteret.

  Udviklingen af ​​"Super Smash Bros 4" bliver ledet af Masahiro Sakurai af Sora med Namco Bandai Games hjælpe med produktionen af ​​den multiplatform videospil.
Om Dskif
Bestyrelsen
De ansatte
Disciplin team
Ledige stillinger
DISCIPLINER
Alpin
Langrend
Freestyle
Rulleski
Snowboard
Telemark
Bob
SKIKLUBBER
Danmarks skiklubber er for alle, der ønsker at få endnu mere ud af deres skiløb - uanset om man er begynder eller ekspert. Her dyrkes alle former indenfor Alpin, Langrend, Telemark...

Læs mere
DANMARKS SKIFORBUND
Danmarks Skiforbund
Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20
DK-2605 Brøndby
Telefon: +45 43 26 23 30
info@skiforbund.dk