© 2014 Danmark Skiforbund. Alle rettigheder reserveret.
Nyheder fra Fis-ski.com
3. januar 2014 kl. 15:14
Takanashi's winning streak continues in Chaikovsky
3. januar 2014 kl. 13:42
Sundby increases Tour leader with dominant 35 km win
3. januar 2014 kl. 12:27
Svenja Wuerth fell in Chaikovsky
3. januar 2014 kl. 11:17
Astrid Jacobsen (NOR) wins ladies 15 km pursuit free in Toblach
SPONSORER
Ønsker du at indstille din lokale udgave?

Vælg en udgave for fokuseret nyhedsdækning, når du besøger AL.com. Hvis du allerede har en konto hos ZipList du kan linke din konto og brug en opskrift Box til at organisere alle dine opskrifter. Vil du gerne linke din konto? Davids Daglig Dish: Oyster og Artiskok suppe make ankomsten af ​​kølige vejr spiselig (med opskrift) med dip i temperaturen kommer en stigning i min interesse for suppe. Og der er intet mere tilfredsstillende end en skål hjertelig østers og artiskok suppe. (File foto)

Vi er kun to eller tre dage i det nye år, og jeg m allerede begyndt at undre sig, hvis det var en god idé.

2014 startede OK med alle de tilhørende ståhej og festivitas er nødvendig for en sådan lejlighed. Min kone og jeg blev faktisk om at holde op forbi midnat at se i det nye år, og hvis du kender mig, du indse, hvad en realisering, der var. Men efter en virkelig rart nytår s Day of hoppin john, cornbread og cole slaw, jeg vågnede til lyden af ​​regndråber på taget og lyden af ​​vinden hylende uden for mit soveværelse vindue. Prognosen tilbydes ingen trøst med mere regn og hurtigt faldende temperaturer forudsagt gennem en overskuelig fremtid. En top ud af vinduet afslørede en grå, blygrå himmel og en generelt kedelig post-ferie landskab. Kort sagt, fremgår det, at hvad der går for vinteren her i fugtige subtroperne endelig ankom til min lille bid af himlen på Upper Gulf Coast. Det er ikke ligesom der er is på cement dam eller noget lignende det, men min un-winterized psyke ikke føler kærlighed fra Moder Natur. Jeg er klar over, at vinteren i vores del af verden ville gå til sommer i nogle regioner i denne store nation. Mange af jer vil le ad vores version af vinteren og nogle af jer nyder at gøre sporten af ​​min manglende evne til at håndtere temperaturer under 50 grader. jeg m ok med det. Jeg vil vende tilbage til fordel i august, hvor luften udenfor kan skrælle maling og luftfugtigheden visner plastik blomster. Lige nu selv din arbejdsdag dreng forsøger at kæmpe mig vej gennem min kølige utilpashed den eneste måde jeg ved hvordan, og at s ved at spise. Eller mere til det punkt, madlavning og ved madlavning noget hjertelig og hjertevarmende, der vil tjene som en issyl fra frossen udsigter. Den eneste sølv foring til denne ellers triste prognose er, at jeg kommer til at koge op en gryde med suppe, noget, som resten af ​​verden kan nyde uden en samvittighed. Vi skriver en masse om nødvendigheden af ​​at lave mad uden at varme op i hele huset, mine filer bugner med krydrede middag salater, gazpacho, langsom komfur menuer og andet varmt vejr billetpris Men jeg har tænkt mig at sige. noget, som du don t ofte høre mig sige: fyre op for brændeovnen for en gryde suppe. Oyster og Artiskok suppe 10-12 portioner Ingredienser: 1 kop smør 2 bundter grønne løg, hakket 2 ribben selleri i tern kop alle formål mel gallon sødmælk gallon østers med spiritus, hakket (se note) 2 (14,5-ounce) dåser artiskokhjerter kop kylling bouillon tsk stødt hvid peber Tørret timian, at smage Salt, at smage Instruktioner: I en stor gryde, smelte smør, tilsæt de grønne løg og selleri. Cook over medium varme, indtil løgene er gennemsigtige. Tilføj mel og kog 3-5 minutter, skal du ikke brune. Tilføj mælk og spiritus fra østers, kog boblende. Tilsæt hakkede østers, artiskokker og kylling bouillon. Cook, omrøring ofte, over svag varme i cirka 25 minutter. Tilføj peber, timian og salt og kog i 5 minutter mere. Smag og juster krydderier. Hvis det er for tyk tilsættes mere mælk til tynd. Bemærk: Fjern østers fra spiritus reserve spiritus. Undersøg østers til skaller og andre vragdele.
Related Articles:
blå canada goose jakke
goose jakke tilbud
canada goose jakke
canada goose jakke københavn
canada goose jakke trillium parka
billig canada goose jakke
Om Dskif
Bestyrelsen
De ansatte
Disciplin team
Ledige stillinger
DISCIPLINER
Alpin
Langrend
Freestyle
Rulleski
Snowboard
Telemark
Bob
SKIKLUBBER
Danmarks skiklubber er for alle, der ønsker at få endnu mere ud af deres skiløb - uanset om man er begynder eller ekspert. Her dyrkes alle former indenfor Alpin, Langrend, Telemark...

Læs mere
DANMARKS SKIFORBUND
Danmarks Skiforbund
Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20
DK-2605 Brøndby
Telefon: +45 43 26 23 30
info@skiforbund.dk