© 2014 Danmark Skiforbund. Alle rettigheder reserveret.
Nyheder fra Fis-ski.com
3. januar 2014 kl. 15:14
Takanashi's winning streak continues in Chaikovsky
3. januar 2014 kl. 13:42
Sundby increases Tour leader with dominant 35 km win
3. januar 2014 kl. 12:27
Svenja Wuerth fell in Chaikovsky
3. januar 2014 kl. 11:17
Astrid Jacobsen (NOR) wins ladies 15 km pursuit free in Toblach
SPONSORER


Fra arkiverne

Hver dag gennem 4 januar, vil vi offentliggøre historier fra Arizona Daily Star og Tucson Citizen nyheder arkiver. Denne artikel er kondenseret fra 26 december 1917.

Den sprudlende julens ånd gennemsyrede Southwest i går fra byen fængsel til Fort Huachuca. .! Der var en mangel på benzin i byen, som forhindrede nogle fra at nyde balsamisk vejr i landet, men de, der kunne hævde at have kontormaskiner, eller brug brændstof til erhvervsmæssige formål, fik en forsyning <- p: SBRC StarBody RR Hætte -> en ironisk bemærkning blev lød på byens fængsel, som blev ryddet juleaften af ​​alle fanger i en ånd af velgørenhed og resulterede i ni fanger tager til vejen og forsvundne julemiddagen beredt for dem ved Rossi, byen entreprenøren. To fanger, der var blevet anholdt for at drikke, var i stand til at spise deres kalkun når spisetid ankom, og to andre, der blev afholdt i forbindelse med mordet på Charles Loebs, var for gnaven til at spise. I amtet fængsel, fik alle de fanger, ud over den kalkun middag tilberedt af Det Hvide Hus cafe, bunden af ​​udbuddet her, en stor forsyning af cigarer fra John T. Hughes, der også sendt en generøs mængde frugt. John Murphey, den gamle pioner, der for nylig tjente sin valgperiode i fængsel for bootlegging, også sendt flere bokse af cigarer til fangerne. Den sædvanlige antal børn kørte dørklokker gennem beboeren distriktet i den hævdvundne skik at ønske glædelig jul, og Tucson var så generøs med de børn, som skinner. Alle de kirker afholdt tjenester med deltagelse af større menigheder end sædvanligt ved sådanne lejligheder, og den alvorlige tone af de gange var afspejles inden for murene af hver kirke. Selvom det ikke i Tucson distriktet, måske den største julefest i den sydvestlige fandt sted juleaften og morgen på Fort Huachuca, hvor den højeste fyr, der kunne findes i den bjerge blev monteret i morskab hall af post og dekoreret med glitrende lametta, hængte popcorn, slik og pailletter. En pendant fra toppen hang på den ene side en stor gylden krydse centrale notat af udsmykningen Mere end 2.000 Røde Kors julen pakker til soldaterne blev stablet omkring bunden af ​​træet, sammen med hundredvis. af legetøj og pakker til de små af post, hvid og sort. I Tucson, den føderale bygning viste sin julegave i en strålende ny amerikansk flag, der blev slynget til briser af vice USA Marshal Treahey om middagstid. Det var 5 meter med 8 og var den gave af dommer Blenman, som havde givet den stedfortrædende marskal tilladelse til at sikre et flag, der var egnet til en føderal retsbygning. I den føderale domstol på tærsklen til julen, tre slackers blev løsladt efter de var blevet behørigt registreret. De havde været i fængsel omkring tre måneder hver. De var Claro Estrada, Ramon Gutierrez og Blas Salas, som, skønt født i Arizona, ikke taler eller skriver engelsk og havde derfor ingen viden om deres pligt til at registrere, eller så de sagde. Mens de var glæde i deres frihed i går, Kurt Groth, tidligere kasserer i en Nogales bank, tilbragte sin første dag på Fort Huachuca som en fremmed fjende, der blev det opladet, overtrådt præsidentens proklamation som at krydse grænsen uden tilladelse.

Pima Amts Solider drenge, hjem på furloughs, kraftigere og mere lige end nogensinde i deres khaki, bragte de sande historier fra campus, erobrede hele amtet og holdt det enstemmigt indtil i går aftes, da den orlov forbi, ligesom gode soldater, de forlod byen for at vende tilbage til lejrene.

Drenge, hvis furloughs var længere end andre vil være i amtet en uge længere, men den gennemsnitlige mand foretog den lange tur hjem til en dag med den gamle folk, måske den sidste, men alligevel, julen derhjemme. I Tucson, soldaterne naturligvis samlet på Varsity Smoke Shop, og som et resultat blev det annonceret i går aftes, at et register vil blive åbnet der i dag for alle soldater i byen for at indtaste deres navne ved ankomsten, så deres venner kan vide, at de er i byen, hvor længe de vil være til stede, og hvor de kan findes.
Related Articles:
canada goose tilbud
køb canada goose jakke online
canada goose jakke tilbud
billig canada goose jakke
canada goose frakke
canadian goose outlet
Om Dskif
Bestyrelsen
De ansatte
Disciplin team
Ledige stillinger
DISCIPLINER
Alpin
Langrend
Freestyle
Rulleski
Snowboard
Telemark
Bob
SKIKLUBBER
Danmarks skiklubber er for alle, der ønsker at få endnu mere ud af deres skiløb - uanset om man er begynder eller ekspert. Her dyrkes alle former indenfor Alpin, Langrend, Telemark...

Læs mere
DANMARKS SKIFORBUND
Danmarks Skiforbund
Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20
DK-2605 Brøndby
Telefon: +45 43 26 23 30
info@skiforbund.dk