© 2014 Danmark Skiforbund. Alle rettigheder reserveret.
Nyheder fra Fis-ski.com
3. januar 2014 kl. 15:14
Takanashi's winning streak continues in Chaikovsky
3. januar 2014 kl. 13:42
Sundby increases Tour leader with dominant 35 km win
3. januar 2014 kl. 12:27
Svenja Wuerth fell in Chaikovsky
3. januar 2014 kl. 11:17
Astrid Jacobsen (NOR) wins ladies 15 km pursuit free in Toblach
SPONSORER
En australsk isbryder transporterer 52 passagerer, der blev hentet fra en indefrosset skib i Antarktis blev fortalt at standse sin rejse hjem på fredag ​​efter en kinesisk skib involveret i den dramatiske redningsaktion blev bekymret for, at det også kan sidde fast i den tunge havis.

isbryderen Aurora Australis havde været langsomt revner gennem tyk is mod åbent vand efter en kinesisk helikopter torsdag plukkede passagerer fra deres strandede russiske forskning skibet og bragte dem til Aurora.

Men fredag ​​eftermiddag, besætningen på et kinesisk isbryder, der havde givet helikopteren sagde, at de var bekymrede for deres eget skibs evne til at bevæge sig gennem isen. Aurora _ som var lastet med passagerer til den australske østat Tasmanien _ blev fortalt at bo i området i tilfælde af kinesiske isbryder Sne Drage har brug for hjælp, ifølge den australske Maritime Safety Authority Rescue Coordination Centre, som overså redning. < / p> The Snow Dragon, som er på kanten af ​​isen pack omkring russisk skib, vil forsøge at trænge igennem isen til åbent vand på lørdag. Aurora venter omkring 11 km (7 miles) nord for sne Dragon, sagde Lisa Martin, talskvinde for det marine myndighed.

Bureauet sagde beslutningen om at placere Aurora på standby var en sikkerhedsforanstaltning og bemærkede der var ingen fare for nogen om bord på sne Drage. Men det var endnu en rynke i den meget komplicerede redningsaktion af dem om bord på russisk skib MV Akademik Shokalskiy, som sad fast i isen juleaften. En plet af klart vejr på torsdag endelig tillod multinational redningsaktion efter blændende sne, kraftig vind og tyk havis tvunget redningsfolk til at vende tilbage igen og igen. De to-rotor helikopter, som er baseret på Snow Dragon, tog syv timer at bære forskerne og turister i grupper på 12 fra den russisk skib til Aurora. Tidligere havde passagererne forbundne arme og trampede en landing site i sneen ved siden af ​​den russisk skib for helikopteren. Helikopter pilot Jia Shuliang fortalte Kinas officielle Xinhua News Agency, at han ikke havde nogen mulighed for at vide, om isen kunne modstå helikopterens vægt. Redningen kom i den uendelige dagslys sommer efter dage med mislykkede forsøg på at nå skibet. "Jeg tror, ​​alle er lettet og glade for at gå videre til den australske isbryder og så hjem, "ekspeditionsleder Chris Turney fortalte The Associated Press via satellit telefon fra Antarktis. Sydney bosiddende Joanne Sim, en betalende passager, græd, da hun bordede Australian isbryder. Hun sagde passagererne havde brugt deres tid på at se film og spille spil. "Det har virkelig været en følelsesmæssig rutsjebane," fortalte hun en journalist fra The Sydney Morning Herald avis, der er ombord på skibet.

De 22 besætningsmedlemmer på Akademik Shokalskiy opholdt sig med indefrosset skib, som ikke er i fare, og har nok forsyninger om bord til at vare i flere uger. De vil vente, indtil isen omkring skibet bryder op, hvilket kan tage flere uger, sagde ASMA Emergency Response Division Manager John Young.

"Først nu er jeg slags føler en smule følelsesladet om at forlade Shokalskiy, "Alok Jha, en journalist fra The Guardian, der rejser med Akademik Shokalskiy, sagde i en video skudt før han bordede helikopteren. "Den stakkels gamle ting sidder fast endnu." Udgifterne til redning ville blive gennemført af ejerne af skibene og deres forsikringsselskaber, i overensstemmelse med internationale konventioner om havet redninger, siger Young.

Enhver officiel undersøgelse af, hvordan skibet fik stukket skulle blive udført af Rusland, sagde han.

The Akademik Shokalskiy, der forlod New Zealand den 28 november, fik stukket efter en snestorm skubbet havisen rundt om skibet, frysning det på plads omkring 2700 km (1700 miles) syd for Hobart, Tasmanien. Den videnskabelige team om bord på det russiske fartøj havde genskabe australske opdagelsesrejsende Douglas Mawson s 1911-1913 rejse til Antarktis. __ Associated Press forfattere Kristen Gelineau i Sydney, Adam Schreck i Dubai, og Gillian Wong og forsker Zhao Liang i Bejing bidraget til denne rapport.
Related Articles:
canada goose jakke trillium parka
billig canada goose vest
rød canada goose jakke
canada goose jakker tilbud
canadian goose vest
canada goose jakke brun
Om Dskif
Bestyrelsen
De ansatte
Disciplin team
Ledige stillinger
DISCIPLINER
Alpin
Langrend
Freestyle
Rulleski
Snowboard
Telemark
Bob
SKIKLUBBER
Danmarks skiklubber er for alle, der ønsker at få endnu mere ud af deres skiløb - uanset om man er begynder eller ekspert. Her dyrkes alle former indenfor Alpin, Langrend, Telemark...

Læs mere
DANMARKS SKIFORBUND
Danmarks Skiforbund
Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20
DK-2605 Brøndby
Telefon: +45 43 26 23 30
info@skiforbund.dk