© 2014 Danmark Skiforbund. Alle rettigheder reserveret.
Nyheder fra Fis-ski.com
3. januar 2014 kl. 15:14
Takanashi's winning streak continues in Chaikovsky
3. januar 2014 kl. 13:42
Sundby increases Tour leader with dominant 35 km win
3. januar 2014 kl. 12:27
Svenja Wuerth fell in Chaikovsky
3. januar 2014 kl. 11:17
Astrid Jacobsen (NOR) wins ladies 15 km pursuit free in Toblach
SPONSORER
Ønsker du at indstille din lokale udgave?

Vælg en udgave for fokuseret nyhedsdækning, når du besøger AL.com. Hvis du allerede har en konto hos ZipList du kan linke din konto og brug en opskrift Box til at organisere alle dine opskrifter. Vil du gerne linke din konto? David Daily Dish: Grillet laks med sprød slaw er nok til at gøre mig lyst til at lave en opløsning (med opskrift) Det er ikke en beslutning, men det er nogle gange godt at gøre et løfte til at forsøge at spise bedre. Og hvis du kommer til at spise fisk, og det er ikke stegt det bedst være laks. (Arkivfoto)

Don t få mig forkert, jeg kan lide en fridag så meget som den næste fyr. (Nogle tidligere chefer måske hævde, at jeg gerne en fridag mere end nogle andre folk, men det er hverken her eller der.)

Men når en ferie kommer i midten af ​​ugen, som den i går med nytår s Day for eksempel, godt det er bare svært at forene. Tænk over det et sekund. Du kan virkelig ikke gå nogen steder uden at tage off ekstra tid i en travl tid af året, og som ønsker at starte året i hullet arbejde klogt? Hvis du er ligesom mig, nogen der kan lide at fejre den første dag i året, der kommer tilbage til arbejdet er dobbelt hårdt. Lad s bare lade det blive ved det, skal vi? Så hvad jeg m sige med alt dette er jeg m ikke vil være værd et flip i dag. Igen vil nogle hævde, at dit arbejdsliv dreng er næppe nogensinde meget mere end en flip værd, men lad s ikke komme ind i det nu. Nej, jeg tror, ​​jeg vil hellere bruge min første hele dag tilbage på arbejde i det nye år drøvtyggende om mad, og hvordan jeg bedst kan sætte det til god brug. Som vi etablerede onsdag jeg don t gøre nytår s resolutioner. Der er ingen mening i at gøre et løfte til mig selv at jeg ved, jeg har ikke noget at gøre og har bestemt ingen planer om at holde. Ingen mening at spilde tid på at forsøge noget så forgæves. Men jeg er også ligesom resten af ​​verden i, at jeg indser min livsstil kunne stå en smule ajourføring og forbedring. Hvis du har læst denne plads mere end én gang du kan t hjælpe, men opdager, at min spise vaner er mindre end stjernernes. Jeg kan godt lide fedt og aldrig mødt en kalorie jeg didn t omfavne, men det er god til mindst én gang i et stykke tid at nedlade sig til at spise mere sundt billetpris. Hvis du mener, hvad du læser om de forskellige fødekilder i verden, der er få bedre ting, en person kan spise end fisk. Ikke stegt fisk som jeg kan lide, men pocheret eller grillet fisk siges at være en af ​​de bedste måder at få protein i din diæt. Som jeg sagde, jeg kan lide fisk, men som regel stegt og serveret med en plade af pommes frites og et rod af hush puppies. Det er, hvordan jeg voksede op spise fisk. Nu er min kone og jeg sjældent uenige, når det kommer til fødevarer. Men et område, hvor jeg har ikke noget problem uenig med hende, er om en bestemt slags fisk, en, der sundhedseksperter hævder er specielt godt for dig. Hun s nøddeagtig for laks, mig, ikke så meget. For én ting, det er ikke lokal. Ikke en masse af laks landes i den Mexicanske Golf. Men hun kan lide det, og det er godt for dig, så jeg tror, ​​jeg har tænkt mig at gøre en samordnet indsats for at spise mere af det i det kommende år. Vi køber frosne fileter i bulk fra den lokale engros-lager butik, så leverer isn ta problem. Denne ene er så godt et sted som nogen at starte. Det er fra folkene hos Real Simple. Laks Tacos med kål slaw 4-6 portioner Ingredienser: £ 1 laksefilet, uden skind < p> 1 tsk spidskommen Kosher salt og sort peber 3 spsk olivenolie 2 kopper rødkål, skåret tyndt 1 avocado, hakket 3 spsk frisk lime juice 8 majs tortillas, varmes koriander Instruktioner:

Krydr laksen med spidskommen og teske hver kosher salt og sort peber. Kog i 1 spsk af olien i en stor nonstick stegepande over medium-høj varme, indtil uigennemsigtig overalt, 4 til 6 minutter på hver side. Flake

I mellemtiden, kaste kål og avocado med limesaft, den resterende olie og tsk kosher salt. Serveres laks i tortillas med slaw og koriander.
Related Articles:
canda goose jakke
køb canada goose jakke billigt
billig canada goose jakke dame
canada goose vest dame tilbud
canada goose jakke rød
canada goose jakke pris
Om Dskif
Bestyrelsen
De ansatte
Disciplin team
Ledige stillinger
DISCIPLINER
Alpin
Langrend
Freestyle
Rulleski
Snowboard
Telemark
Bob
SKIKLUBBER
Danmarks skiklubber er for alle, der ønsker at få endnu mere ud af deres skiløb - uanset om man er begynder eller ekspert. Her dyrkes alle former indenfor Alpin, Langrend, Telemark...

Læs mere
DANMARKS SKIFORBUND
Danmarks Skiforbund
Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20
DK-2605 Brøndby
Telefon: +45 43 26 23 30
info@skiforbund.dk