© 2014 Danmark Skiforbund. Alle rettigheder reserveret.
Nyheder fra Fis-ski.com
3. januar 2014 kl. 15:14
Takanashi's winning streak continues in Chaikovsky
3. januar 2014 kl. 13:42
Sundby increases Tour leader with dominant 35 km win
3. januar 2014 kl. 12:27
Svenja Wuerth fell in Chaikovsky
3. januar 2014 kl. 11:17
Astrid Jacobsen (NOR) wins ladies 15 km pursuit free in Toblach
SPONSORER
Ønsker du at indstille din lokale udgave?

Vælg en udgave for fokuseret nyhedsdækning, når du besøger AL.com. Lad os se det i øjnene. De fleste af os nyder ferie lækkerier lidt for meget. Jeg ved, at jeg forsøger at se det, men nogle gange de kager, småkager og kulhydrater bare få det bedste ud af mig. Jeg kan ikke lade det generer mig, fordi, kom 2. januar dette grøntsagssuppe er boblende væk på toppen af ​​min brændeovn. Nogle gange har jeg fordoble denne opskrift, så det vil vare et par dage. Jeg kan lide det til frokost og middag. Jeg føler mig ikke frataget, fordi det er så flavorful og tilfredsstillende. Og bedst af alt, kan jeg træde på skalaen et par dage senere, og vide, at jeg har erobret de ekstra pounds. hakkede grøntsager i en duftende bouillon er altid lækre, men en anden variation er at puré suppe, som forvandler det til en cremet klatskilling. Nogle gange har jeg endda opdele suppen i halve og tjene hakkede grøntsager i den ene halvdel af skålen og cremet puré i den anden halvdel - en smuk præsentation. Suppen bliver en helt ny oplevelse, når pureret. Du kan helt puré det eller delvist puré det, forlader nogle tekstur og farve i suppen, hvis du vil. Denne farverige grøntsagssuppe er enkel at tilberede, da du kun behøver at skrælle gulerødder og squash. Du kan spare endnu mere tid, kigge efter præ-skrællet og skåret butternut squash på dit marked. At berige bouillon, tilføjer jeg en skorpe af parmesanost til suppen, mens den ulmende. Porrer er min præference for deres rige, oniony smag. Jeg bliver ofte spurgt, hvordan at rense og bruge en porre. Hvis du har spørgsmål, kan du finde en how-to video på min hjemmeside,. Den usædvanlige ingrediens her er garbanzo bønner, som tilføjer en underliggende Jordet smag samt tjener som en naturlig fortykningsmiddel for puré version. Fuldt kogte garbanzos er tilføjet for blot nogle få minutter, før suppen er pureret at holde deres smag intakt. At klæde det op, overveje at tilføje en klat basilikum eller soltørret tomat pesto. Eller, hvis du virkelig være god, bare pynt med friske krydderurter og en let drys af frisk parmesanost. Minestrone Serverer 4 til 6..

Ingredienser:

2 spsk olivenolie 3 porrer, lys grøn del og hvide dele kun, rengjort og finthakket 4 gulerødder, skrællet og skåret i 1-tommer terninger 4 squash, skåret i 1 cm terninger £ 1 skrællet og skåret i 1-inch terninger butternut squash 1 tsk favorit krydderier salt 2 fed hvidløg, hakket 1 1/2 kopper hakkede tomater med saft 6 kopper vegetabilsk eller kylling bouillon Rind parmesanost 1 1/2 kopper kogt garbanzo bønner (kikærter), drænet og skylles Salt og friskkværnet sort peber 3 spsk finthakket frisk persille eller basilikum 1/2 kop friskrevet parmesanost til servering Instruktioner: 1.. I en stor gryde, varme olien over medium varme. Tilsæt porrer og sauter i ca 5 minutter, eller indtil blødgjort. Tilsæt gulerødder, zucchini, squash og krydderier salt. Sauter i ca 3 minutter mere, eller indtil blandet godt og begynder at blødgøre. Tilsæt hvidløg og sauter et minut. 2.. Tilsæt tomater, bouillon og Parmesan skorpe. Bring i kog og derefter reducere varme. Delvis dækning og lad det simre i ca 20 minutter, eller indtil grøntsagerne er møre. Tilsæt garbanzo bønner og kog i yderligere 3 minutter, eller indtil opvarmet igennem. Tilsæt salt og peber. Tilsæt persille eller basilikum. Smag og juster krydderier. Fjern Parmesan skorpe. 3.. At tjene, slev suppen i lavvandede suppe skåle og pynt med parmesanost Variation:. 1.. Puré suppe enten helt eller delvist i puljen med en stavblender eller i partier i en blender eller foodprocessor. Retur suppen til puljen, hvis det er nødvendigt. Smag og juster krydderier. 2.. At tjene: Øse i lavvandede suppe skåle og pynt med parmesanost, soltørret tomat pesto og basilikum pesto Advance Forberedelse:. Kan udarbejdes i op til fem dage frem i enten version, dækket og nedkølet. Genopvarmning forsigtigt. Dette kan også indefryses. Afrim og genopvarmning forsigtigt. (Diane Rossen Worthington er en myndighed på ny amerikansk madlavning. Hun er forfatter til 18 kogebøger, herunder "Seriously Simple Holidays," og også en James Beard prisbelønnede radio show vært .)
Related Articles:
canada goose jakke sportmaster
brugt canada goose jakke
canada goose trendsales
canada goose jakke brun
canadian goose jakke
canada goose vest
Om Dskif
Bestyrelsen
De ansatte
Disciplin team
Ledige stillinger
DISCIPLINER
Alpin
Langrend
Freestyle
Rulleski
Snowboard
Telemark
Bob
SKIKLUBBER
Danmarks skiklubber er for alle, der ønsker at få endnu mere ud af deres skiløb - uanset om man er begynder eller ekspert. Her dyrkes alle former indenfor Alpin, Langrend, Telemark...

Læs mere
DANMARKS SKIFORBUND
Danmarks Skiforbund
Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20
DK-2605 Brøndby
Telefon: +45 43 26 23 30
info@skiforbund.dk