© 2014 Danmark Skiforbund. Alle rettigheder reserveret.
Nyheder fra Fis-ski.com
3. januar 2014 kl. 15:14
Takanashi's winning streak continues in Chaikovsky
3. januar 2014 kl. 13:42
Sundby increases Tour leader with dominant 35 km win
3. januar 2014 kl. 12:27
Svenja Wuerth fell in Chaikovsky
3. januar 2014 kl. 11:17
Astrid Jacobsen (NOR) wins ladies 15 km pursuit free in Toblach
SPONSORER
Ønsker du at indstille din lokale udgave?

Vælg en udgave for fokuseret nyhedsdækning, når du besøger AL.com. Tocifret Sugar Bowl nederlag viser, at dette ikke var et mesterskab Alabama hold (Kevin Scarbinsky) Alabama quarterback AJ McCarron gåture til sidelinjen i løbet af anden halvdel af Crimson Tide er 45-31 Sugar Bowl tab til Oklahoma på 2 januar 2014, i Superdome i New Orleans. (AP Photo) p Hvis du ved noget om Alabama fodbold program, du forventede et comeback kom torsdag aften i Superdome. Du forventede CJ Mosley og forsvaret skulle bemande op efter at få rullet for 31 point i de første 30 minutter. Du forventede AJ McCarron og lovovertrædelsen ville få deres groove tilbage og finde en måde at score nogle point. OK, du didn t forventer, at sand freshman Derrick Henry ville være tilladt ud af sin sæson-lange dvale til at køre i en lang touchdown og vende en skærm aflevering ind længere score, men du forventede en person i en blodrød trøje at optrappe. Ville det være nok imod en inspireret Oklahoma team? Hvem vidste, men hvis du ved noget om Alabama fodbold program, du kender denne:. Du kan slå Crimson Tide, men du bliver nødt til at spille til sidste sekund for at gøre det

Oklahoma gjorde det med sekunder til overs

Final total efter en sidste-øjebliks-sæk, bånd, skovl og score:. Oklahoma 45, Alabama 31 Endelige dom:. For alle sine talenter, for alle sine resultater, dette var ikke ta mesterskabet Alabama team. Bob Stoops fik lidt Superdome hævn over Nick Saban i et årti gammel BCS Championship nederlag, og en Alabama sæson, der holdt live drømmen om en tre-tørv i længst tid endte med et andet lige nederlag. Stoops vil være ulidelig fremadrettet efter sikkerhedskopiering sin tale, at al opfattelse og virkelighed til det modsatte, SEC isn t alle, og en pose af Golden Flakes. Saban vil have til at gå tilbage til tegnebordet efter Sooners tilføjet mere beviser for den teori, at travlt-up no-stimle sammen lovovertrædelse er hans kryptonit. Ingen hold har scoret flere point mod et Saban forsvar på Alabama, og kun ét hold har scoret flere point imod strømmen i en skål spil i skolen historie. Den første halvdel var simpelthen uforklarligt. Efter at have lidt den mest knusende nederlag Saban s Alabama karriere i moderen til alle Iron Skåle, Crimson Tide spillede den mest pinlige halvdelen af ​​hans Tuscaloosa embedstid. Hvordan forklarer du det Saban og Kirby Smart forsvar give op fire touchdowns og et field goal på fem lige Oklahoma ejendele? Eller McCarron smide to første halvleg aflytninger, et af dem resultatet af en frygtelig og ukarakteristisk beslutning at flyde bolden i tredobbelt dækning? Ikke at spille for det nationale mesterskab for første gang i tre år var ingen undskyldning. Alabama havde en chance for at gøre en prime-time, kun-spil-i-byen erklæring til resten af ​​nationen, at måske det bedste hold i college football wouldn t være at spille mandag aften i Pasadena i BCS Championship Game.

før forlader Tuscaloosa for New Orleans, købe ind oddsmakers historie, Alabama ville være en favorit mod enten Auburn i en omkamp eller Florida State.

Slår ud Crimson Tide foretog en erklæring i Superdome. Budskabet:. De bør har brugt mindre tid på at bekymre om at være det bedste hold i landet og mere tid på at forsøge at være det bedste hold på banen Rigtige mesterskabet hold don t gøre en måneds værd af fejl i en BCS skål spil, men Alabama gjorde. Der var vagt Arie Kouandjio uforvarende banke bolden væk fra TJ Yeldon for en rød-zone omsætning. Der var Kevin Norwood og Kenny Bell begge begå block-in-the-back sanktioner på et punt afkast at slette Christion Jones runback for et touchdown. Der var veteraner med nationale mesterskabet ringe gør freshman fejl, og i enden, de to touchdown favoritter lidt en to-touchdown nederlag. En 11-2 record ville tilfredsstille de fleste hold, men Alabama er ikke de fleste hold. Denne Alabama hold var ikke i stand til at leve op til den standard, så mange af disse spillere hjalp med at sætte. Det lignede tabet ved Auburn tog noget ud af dem, at ikke engang en måned hvile og nyttiggørelse kunne lægge tilbage. AL.com dækning | 2013 Alabama Andrew Gribble historier, mening, nyheder Tak for dit abonnement. Du vil modtage dit første nyhedsbrev inden 24 timer. For at se og abonnere på nogen af ​​vores andre nyhedsbreve, tak.
Related Articles:
canada goose trillium parka cg55
vest canada goose
canada goose jakke brun
canada goose outlet danmark
canada goose alberta vest
køb canada goose jakke billigt
Om Dskif
Bestyrelsen
De ansatte
Disciplin team
Ledige stillinger
DISCIPLINER
Alpin
Langrend
Freestyle
Rulleski
Snowboard
Telemark
Bob
SKIKLUBBER
Danmarks skiklubber er for alle, der ønsker at få endnu mere ud af deres skiløb - uanset om man er begynder eller ekspert. Her dyrkes alle former indenfor Alpin, Langrend, Telemark...

Læs mere
DANMARKS SKIFORBUND
Danmarks Skiforbund
Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20
DK-2605 Brøndby
Telefon: +45 43 26 23 30
info@skiforbund.dk