© 2014 Danmark Skiforbund. Alle rettigheder reserveret.
Nyheder fra Fis-ski.com
3. januar 2014 kl. 15:14
Takanashi's winning streak continues in Chaikovsky
3. januar 2014 kl. 13:42
Sundby increases Tour leader with dominant 35 km win
3. januar 2014 kl. 12:27
Svenja Wuerth fell in Chaikovsky
3. januar 2014 kl. 11:17
Astrid Jacobsen (NOR) wins ladies 15 km pursuit free in Toblach
SPONSORER
En vinter storm med snestorm potentiale begyndte at slå det nordøstlige på torsdag, tvinger New York Racing Association til at ændre sit tidsplan og fik New York Islanders at tilbyde fans en god mulighed.

NYRA aflyst Live Racing på Aqueduct Racetrack til fredag ​​og post gange på banen blev flyttet op torsdag, så det sidste løb kunne gå fra en halv time tidligt, omkring 03:45, men ingen sne endnu havde ramt området.

"I betragtning af den dårlige vejrudsigt, gjorde vi en tidlig beslutning om at annullere fredagens væddeløb for at minimere eventuelle gener for vores kunder, ryttere og medarbejdere," siger Eric Wing, direktør for kommunikation til NYRA.

Ny York City og de nordlige forstæder var under en vinter storm advarsel og Long Island var under en snestorm advarsel, med vindstød op til 45 mph, og op til 10 inches af sne forudsagt inden fredag, sagde National Weather Service. Områder fra Buffalo til Albany forventer op til 14 inches. The Islanders vært for Chicago Blackhawks på Nassau Coliseum torsdag aften, og hjemmeholdet gav fans, der ikke ønsker at køre til spillet muligheden at udveksle billetter til en fremtidig ugedag spil i denne sæson, der starter lørdag. Som en ekstra fordel for fans, der deltog torsdag aften spil, hotdogs og sodavand var $ 2 stykket, og fans vil også være i stand til at udveksle en brugt billet kupon under den samme politik, selvom børser billet er underlagt visse restriktioner, herunder ledige billetter . The University of Miami mænds basketball hold var planlagt til at praktisere i Syracuse University Carrier Dome fredag ​​aften som forberedelse til de Hurricanes »Atlantic Coast Conference åbneren mod No.2 Orange på lørdag. Pete Moore, direktør for atletiske kommunikation på Syracuse, sagde han ikke var bekendt med eventuelle aflysninger. I Buffalo, NY, mændenes basketball spil planlagt lørdag mellem South Dakota State og Buffalo blev udsat.

Hamden, Conn, mændenes basketball spil planlagt til torsdag aften mellem Iona og Quinnipiac også blev udsat. Den blev omlagt til mandag aften.

vejrtjeneste meteorolog sagde kolde temperaturer ville være lige så stor som den snefald. En høj temperatur på 15 var forudsagt til fredag ​​i New York, hvilket ville gøre det den koldeste dag der siden 10 januar 2004, mens vind kuldegysninger så lave som 15 graders frost var forventet. Ny York Gov Andrew Cuomo annoncerede torsdag, at Long Island Expressway ville lukke ved midnat i Nassau og Suffolk amter og New York State Thruway vil være lukket fra Albany syd til New York City. Cuomo sagde planer er for motorveje at genåbne klokken 5 fredag. Elsewhere, live væddeløb på Hollywood Casino på Penn National Race Course i Grantville, Pa blev aflyst torsdag aften på grund af den forestående snestorm. < / p> "Vi formodes for at få et sted mellem tre og fem inches," sagde Fred Lipkin, direktør for marketing. "Det er virkelig grå. Vinteren har ikke været så stor." Den centrale Pennsylvania spor, som også havde en dag udslettet i sidste uge af vejret, vil genoptage Live Racing fredag ​​aften. Måske. "Hvis vi får 3-5 inches, vil vi have en anden (aflysning) morgen," Lipkin sagt. Stormen var ikke forventes at ramme Lake Placid, NY, men nogle snebyger og flurries var mulig fredag ​​morgen og farlige vind kuldegysninger så lave som 30 minusgrader var forventet. Den sene eftermiddag temperatur på torsdag i New Yorks olympiske landsby var minus 9 og forventedes at nå op på næsten 20 nedenfor fredag ​​aften. "Intet er på hold her," sagde Jon Lundin af den olympiske Regionaludvikling Myndighed, der driver de olympiske spillesteder i regionen. "Det er bare koldt _I middelværdi, koldt." Stormen ikke kunne være kommet på et bedre tidspunkt for USA Luge. Det er vært for et arrangement på Wachusett Mountain Ski Area i Massachusetts en uge fra lørdag, hvor sportsentusiaster vil være i stand til at opleve sporten med hjælp fra USA Luge Olympians, internationale medaljevindere og coaches. "Dette er den perfekte storm, "USA Luge talsmand Sandy Caligiore sagde. "Hele regionen bliver sne, og der er koldt vejr til også fortsætte snekanoner. Kombinationen af ​​mere naturlig og menneskeskabt sne vil skabe gode betingelser for Norton Luge Challenge. Det er muligt, at vi kunne opdage nogle fremtidige Olympians på at hill . " På et lignende arrangement for syv år siden på Ski Liberty i Pennsylvania, Sommer Britcher af Glen Rock, blev Pa opdaget, og nu er hun ledes til Sochi OL i en måned. < p> ___ AP Sports Writer Ira Podell i Uniondale, NY, bidraget til denne rapport.
Related Articles:
canada goose jakke udsalg
canada goose jakke brun
canada goose dame jakke
canadian goose vest
canada goose jakke dk
canadian goose jakke
Om Dskif
Bestyrelsen
De ansatte
Disciplin team
Ledige stillinger
DISCIPLINER
Alpin
Langrend
Freestyle
Rulleski
Snowboard
Telemark
Bob
SKIKLUBBER
Danmarks skiklubber er for alle, der ønsker at få endnu mere ud af deres skiløb - uanset om man er begynder eller ekspert. Her dyrkes alle former indenfor Alpin, Langrend, Telemark...

Læs mere
DANMARKS SKIFORBUND
Danmarks Skiforbund
Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20
DK-2605 Brøndby
Telefon: +45 43 26 23 30
info@skiforbund.dk