© 2014 Danmark Skiforbund. Alle rettigheder reserveret.
Nyheder fra Fis-ski.com
3. januar 2014 kl. 15:14
Takanashi's winning streak continues in Chaikovsky
3. januar 2014 kl. 13:42
Sundby increases Tour leader with dominant 35 km win
3. januar 2014 kl. 12:27
Svenja Wuerth fell in Chaikovsky
3. januar 2014 kl. 11:17
Astrid Jacobsen (NOR) wins ladies 15 km pursuit free in Toblach
SPONSORER
Jordan Spieth kan værdsætte bedre end de fleste, at livet kan bevæge sig temmelig hurtigt.

En af hans første opgaver, når den 20-årige texaner ankom til Kapalua til Tournament of Champions var at deltage i noget, der hedder "nyt medlem orientering." Det er for spillere starter deres første fulde sæson som et fuldgyldigt PGA Tour medlem. Denne særlige nyt medlem allerede har vundet John Deere Classic, havde en chance for at vinde FedEx Cup og spillede i Presidents Cup . "Det var mere af et kort møde, end det normalt er for nye medlemmer," Spieth sagt. "Men jeg er glade for, at jeg ikke er en rookie længere." Han er mere nysgerrig efter, hvad det nye år vil bringe. Spieth er blandt 30 vindere, der vil tee det op fredag ​​på Plantation Course at begynde et nyt år i golf. Han har allerede foretaget mindre ændringer i sit sving, et produkt af sit nye job. Han har aldrig spillet så meget turnering golf på et år, og en af ​​udfordringerne var at holde sit sving konsekvent i flere uger ad gangen. Han arbejdede hans greb, den måde han ladede sin vægt tager klubben tilbage, så han kan flade sit sving og ramte hans naturlige uafgjort. "Jeg kan stadig ikke ejer mit sving endnu," sagde Spieth, der mindst nu ejer sit eget hus. "Den gode nyhed er jeg i stand til at gøre det arbejde, hvis tingene ikke går godt." Hvert år bringer forandringer for så mange spillere. Nogle spillere har skiftet udstyr . Nogle har nye caddies. Den største forandring for Spieth vil være hans mål. På dette tidspunkt for et år siden, var han håber på at gøre sin første start af 2014 i Hawaii _ bare ikke Maui. Han ønskede kun at tjene sin PGA Tour-kort, sandsynligvis gennem Web.com Tour, og derefter starte på Oahu på Sony Open. Gennem løbet af året, Spieth måtte nulstille sit mål et par gange, da han avancerede fra særlig midlertidig medlemskab til PGA Tour vinder, til FedEx Cup udfordrer til Presidents Cup spillere. Hvis han har at nulstille sine mål for 2014, det kunne være en form for år . Spieth ikke får alt for specifik med, hvad han havde i tankerne, men det var klart, at de er centreret omkring de store selskaber, og som har flere chancer for at vinde. Med et nyt år begynder Fredag ​​her er fem ting at se _ forudsat alle ser ikke pukkelhvaler bryder ud for kysten af ​​Kapalua: Whale Watch: Kapalua tilbyder nogle af de mest naturskønne skud af året, som skal være forventet, da Plantation Course er bygget på en bjergside med udsigt over Stillehavet. Fra det 12. tee, der er en fantastisk udsigt over surfing på Honolua Bay. Med skyer (regn ventes fredag), kigge efter regnbuer. Og så er der de hvaler. "Mit første år, jeg er på første tee på søndag," Zach Johnson sagde. "Jeg får klar til at ramme, og jeg hører det,` Ohhhhhhh. Jeg har ikke engang ramt det, hvad taler de om? Der var to hvaler bukser. Og så gjorde de det igen. Nu publikum går amok. Det tog mig fem minutter til at ramme min tee shot. "

UDOEVELSE AF NO. 1: Adam Scott afsluttede 2013 med to sejre, en andenplads og tredjeplads i fire turneringer i Australien, flytte ham til inden for rækkevidde af Tiger Woods på nr. 1 i verden. The Masters mester har to turneringer tilbage i Hawaii, før du tager en seks-ugers pause (Woods vil spille mindst to gange i løbet af sin pause).

Scott er blandt favoritterne på Kapalua, især fordi han er på så god form, . For nogle er dette den nemmeste turnering i år at vinde. Der er kun 30 spillere i feltet. Nogle af dem har ikke spillet i mere end en måned, mens andre stadig bliver i løbet af ferien og se dette no-cut begivenhed som en chance til at starte ryster det rust DUSTIN JOHNSON:. Kapalua har en nyere historie af gentagne vindere. Stuart Appleby vandt tre år i træk i 2000'erne, mens Geoff Ogilvy vandt back-to-back sent i årtiet. Begge er australierne, der spillede en retfærdig bit dybt ind i den foregående sæson. Johnson vandt HSBC Champions i Shanghai, og han ankom på Maui tidligt nok til at få i fire runder af praksis, før næppe nogen anden dukkede op . Men der er en knækket i denne udvikling _ bogstaveligt. Johnson sov akavet på hans hals, og derefter sammenknebne det, når han drejede hovedet pludseligt. Det var øm nok, at han trak sig ud af pro-am, selvom han sagde, at han ville være klar til at gå på fredag ​​ VEJRET:. Kapalua er smukke i solskin eller regn. Det var uspillelig i vinden. For et år siden, var turneringen ikke engang begynde indtil mandag (den dag, det var meningen at ende), og derefter spillerne afsluttet 54 huller i en span på 29 timer. Vind er ikke i prognosen, men forventes regn til at bevæge sig i de første par runder. Det større problem er bløde forhold, der har gjort det muligt for meget lidt krængning i den praksis runder, hvilket gør Plantation Course a tilflugtssted for store hitters, og et monster for dem, der ikke Encore:. Spieth teknisk begyndte sin anden sæson sidste år i Shanghai ved HSBC Champions, men ligesom alle andre på Kapalua, dette føles en frisk start med det nye år. Forventningerne er høje, med nogle allerede penciling ham til Ryder Cup. Han har spillet i kun to majors og en World Golf Championship. Så igen, han udmærkede sig i løbet af FedEx Cup playoffs. Hans sophomore sæson kunne afgøre, hvor god denne dreng vil være.
Related Articles:
canada goose jakke sverige
jakke canada goose
køb canada goose jakke online
canada goose jakke parka
canada goose jakke dame tilbud
canada goose trendsales
Om Dskif
Bestyrelsen
De ansatte
Disciplin team
Ledige stillinger
DISCIPLINER
Alpin
Langrend
Freestyle
Rulleski
Snowboard
Telemark
Bob
SKIKLUBBER
Danmarks skiklubber er for alle, der ønsker at få endnu mere ud af deres skiløb - uanset om man er begynder eller ekspert. Her dyrkes alle former indenfor Alpin, Langrend, Telemark...

Læs mere
DANMARKS SKIFORBUND
Danmarks Skiforbund
Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20
DK-2605 Brøndby
Telefon: +45 43 26 23 30
info@skiforbund.dk