© 2014 Danmark Skiforbund. Alle rettigheder reserveret.
Nyheder fra Fis-ski.com
3. januar 2014 kl. 15:14
Takanashi's winning streak continues in Chaikovsky
3. januar 2014 kl. 13:42
Sundby increases Tour leader with dominant 35 km win
3. januar 2014 kl. 12:27
Svenja Wuerth fell in Chaikovsky
3. januar 2014 kl. 11:17
Astrid Jacobsen (NOR) wins ladies 15 km pursuit free in Toblach
SPONSORER
Ønsker du at indstille din lokale udgave?

Vælg en udgave for fokuseret nyhedsdækning, når du besøger AL.com. I Alabama, var den store nyhed 1937 theopening af, hvad blev udråbt som "den eneste underjordiske natklub på Amerika," theBangor Caf Club. I sin korte halvandet år af operation det viste sig at være oneof de mest glamourøse og kontroversielle steder i Syd. Thenearby område Blount Springs, "The Saratoga i Syd", blev gør newslong før der , dog. I hvad der kunne have været den firstspecific historisk reference til Blount Springs, blev Davy Crockett siges at have brugt tid på at komme sig Skrivningafdisketteaftrykpået feber ved et sæt af svovl fjedre nogle miles nord for Jones Valley, Alabama, på omkring 1815. Jackson House Hotel , ødelagt af brand i 1915 (Foto venligst udlånt af Blount County Memorial Museum)

Col.J. FB Jackson, en bygningsingeniør til Syd og Nord AlabamaRailroad, indset potentialet i fjedrene i færdiggørelsen af ​​A66-mile strækning af jernbanen mellem Birmingham og et punkt syd for Decatur. Hepurchased flere tusinde hektar jord i området, herunder Blount Springs, 1871. On 29 September 1872 blev den sidste spike drevet til at fuldføre den linje fromDecatur til Montgomery, og snart efter, Jackson bygget et lille hotel, navngivning itafter selv. Knapt tusind meter fra depotet, hotellet fungerede som astopover for passagerer og et hjem-væk-fra-hjemmet for vacationers.

OnJuly 12, 1878 Blount Springs 'nye Jackson House blev åbnet for offentligheden , der erstatter den midlertidige hotel, der var blevet bygget seks år tidligere. I 1879 begyndte Blount Springs Natural SulphurWater Bottling Company reklame medicinske fordele af sulphurwater, herunder behandling for hudsygdomme, ømme øjne, gigt, bumser, skjolder, mavesår, og endda lammelse. asthe travle samfund fortsatte med at vokse, en ny to-etagers hotel, MountainHouse, blev afsluttet i 1883, på et forhøjet sted bag Jackson House. Thetown af Blount Springs blev officielt indarbejdet i 1885. In1887, Jackson solgt sine kapitalandele i JW og Mack Sloss, brødre, der operatedthe Sloss Furnaces i Birmingham. De planlagt at lave Blount Springs en Evenmore populært feriested for trætte forretningsmænd, med en sanatorium for syge og aplayground for børn, mens på samme tid øge sin anseelse asthe rendezvous sydlige Society. Et nyt bad hus med vand connectionsfrom svovl springs blev bygget og moderniseret VVS var installedthroughout hotellet. honoratiores, jetsettet og berømtheder, såsom Lillian Russell og Diamond Jim Bradyvisited udvej. Afspiller, vaudevilleperformances, koncerter, bolde og galas var alle en del af livet på vacationland. 3 juni, 1915, en brand startede i køkkenet af Main Hotel og sprede toadjoining bygninger, hvilket bringer et virtuelt ende til den udvej . Med udvej væk, nearbyBangor Cave, kun fire miles nordøst, var næsten opgivet. Hulen hadbeen velkendte siden slutningen af ​​det 19. århundrede. Ture blev gennemført gennem hulen ved candle andpitch-fyr fakkel lys. Band koncerter blev endda holdt i den vigtigste kammer, whichmeasures omkring 350 meter lang med 57 meter bred, og er approximately20 meter høj. Asouvenir token blev præsenteret for alle de modige nok til at vove turen. Bangor Cave Bar (Foto venligst udlånt af Blount County Memorial Museum)

Med udvej ikke længere giver besøgende til grotte, var det næsten glemt. I midten af ​​1930'erne, ejendomsejere J. Breck Musgrovepersuaded en gruppe af investorer til at finansiere opførelsen af ​​en natklub, eller inProhibition sprogbrug, en smugkro, i hulen. En ny indgang blev sprængt openusing dynamit og en musikpavillon og bar blev skåret fra stenen. Den floorof det første kammer blev jævnet med tilføjelse af beton og dækket withlinoleum, og det andet kammer blev senere forvandlet til en lounge for femalepatrons. En låst og stærkt bevogtede rum husede spilleautomater, craps borde, roulette hjul, og spilleborde.

En unik vanskeligheder med at forberede smugkro var thelighting. Ifølge en Birmingham avis i dag, "elektrisk engineersstudied belysning muligheder for uger, der søger at opnå ordentlig virkning.Signifikansen resultater er, at Bangor Cave, i hurtighed af Blount County bakker, willsparkle med lys som Broadway. Ledningerne er underjordiske så som ikke todisturb overhead drypstensformationer. " Efter flere forsinkelser, åbnede Bangor Caf Clubfinally Lørdag 5 Juni, 1937. Gæster fra Birmingham, Decatur, Cullman, Tuscaloosa og Montgomery ankom til klubben med tog på en ansporing linethat tømmes inden for et par meter af den nyoprettede indgang og motorcars arrivedover en grus-dækket US Highway 31. Raids og legalproceedings over hulens operation begyndte næsten lige så snart natklubben åbnede, med guvernør Bibb Graves bestilling lokale sherif til at lukke klubben. Efter dette firstclosing en grand genåbning blev annonceret for en juli fredag ​​aften, allegedlywithout spiritus eller gambling. Den 31. juli lige efter midnat, thenewly udpeget Sheriff Ed Miler og otte Alabama State Troopers ledes til theclub. En anslået skare af 2000 er blevet nyder roulette hjul, spillemaskiner og spiritus. Den battlecontinued blandt staten, amtet, og ejerne indtil januar 1939 whenthe natklub lukke dørene for god. Tidligt om morgenen af ​​den 8. maj 1939 naboer bemærket tyk sort røg, der kommer fra hulen. Flere kørte til thesite at finde det omspændt af flammer. Nogle mente, at det var gengældelse for agroup af smålige tyve, der ikke kan finde noget at stjæle. Andre mente, det wasthe arbejde lawmen forsøge at sikre klubben aldrig åbnes igen. Besøgende har continuedto venture til hulen i årenes løb, men det er blevet mål for vandaler, med væggene bliver dækket i graffiti og de første kamre litteredwith papirkurven. Bar og musikpavillon områder er stadig tydelige, men de fleste andre signsof den engang så blomstrende natklub er forsvundet. På nuværende hulen er heldprivately og er ikke åbne for public.From af Beverly Crider
Related Articles:
canada goose trillium parka
canada goose icicle vest
falske canada goose jakke
canada goose tilbud
goose vest
goose jakke dame
Om Dskif
Bestyrelsen
De ansatte
Disciplin team
Ledige stillinger
DISCIPLINER
Alpin
Langrend
Freestyle
Rulleski
Snowboard
Telemark
Bob
SKIKLUBBER
Danmarks skiklubber er for alle, der ønsker at få endnu mere ud af deres skiløb - uanset om man er begynder eller ekspert. Her dyrkes alle former indenfor Alpin, Langrend, Telemark...

Læs mere
DANMARKS SKIFORBUND
Danmarks Skiforbund
Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20
DK-2605 Brøndby
Telefon: +45 43 26 23 30
info@skiforbund.dk